sunnuntai 23. huhtikuuta 2017


Aivopähkinä kehityksestä




Ideologia on se perimmäinen ohjelma, joka ohjaa ja viitoittaa kehitystä!

Sosialismiin siirtymistä ei voi toteuttaa ennen kuin kapitalistinen tuotantotapa vaihe on eletty, sillä kapitalismilla on tietty objektiivinen merkitys tuotantotapojen ketjuuntumisessa. Kapitalismin tulee saavuttaa monopolikapitalistinen vaihe, joka on jo erittäin pitkällä, koska elämme jo kapitalismin globalisaatiovaihetta. Tämä ei oikeastaan tarvitse enää kuin globaalin romahduksen, niin kehitys alkaa jälleen kehittymään.

Sosialismi on kapitalismin purkutyömaa, joka valmistuessaan vapauttaa mahdollisuuden päästä kommunistiseen tuotantotapa vaiheeseen, kehittämään yhteisöllisyyttä.

Kommunismillakin on aikansa, kuten kaikilla prosesseilla, joten erilaisin skenaarioin voimme ennustaa melko tarkasti, mikä seuraa kommunismia. Arvatkaapas niistä paras, se mikä lähinnä on ollut ikiaikainen halumme ihmisenä ja ihmiskuntana, että demokratiana?

Omissa tiedostoissani olen tämän tuonut esiin jo yli vuosikymmen sitten, joten saa sen kaivella kirjoituksistani esiin.

Melkoinen ikävä ongelma on se ettei valtapuolueemme pysty edes lähestymään asiaa kapitalismin hävittämisestä, kaikki ovat saman yksilökeskeisen kapitalismin takuu puolueita. Kuuntelin eilen Vasemmistoliiton yhtä ideologia Anna Kontulaa, joka hänkään ei ole tohtori opinnoissaan päässyt juuri porvarismia pidemmälle. Puhumattakaan nyt SDP:stä, saati perinteisistä porvaripuolueista. Kokoomus sentään totuttaa johdonmukaisesti rikkaiden tarpeita palvelevaa politiikkaa ja nyt vieläpä työkansan tuella!

Puolueiden yhteinen ongelma on ideologioidensa ymmärtämättömyys, kunhan paasaavat käsityksiään vailla syvempää tajua.

Porvarismi on aina ja kaikkialla yksinomaan kapitalismin pönkittämistä. Puolue joka ei pyri irti kapitalismista, itseasiassa vain kehittää kapitalismia. Kapitalismi puolestaan on yksityisen pääoman linnake riistää työväestöä. Joten puolue joka ei pyri kapitalismia vastaan, pyrkii silloin työväestöä vastaan!

Ei tämä nyt niin vaikeaa ole tämä logiikka, kunhan jaksaa hieman pohtia asioita!

Kertokaanhan nyt yksi valtapuolue, joka olisi kapitalismia vastaan. Tämä tietohan lukee heidän ohjelmajulistuksissaan, joten olkaa hyvät ja lukekaa niitä!

Hannu Rainesto

5 kommenttia:

  1. OPISTOPALVELUMESTARIT007
    16.7.2017 1:24
    UUSI
    Kansakuntamestarit kysyvät seuraavaa: "Ovatko nyt todella Vallankumousiskurit Ylineroja eli sellaisia, jotka tietävät, tuntevat ja osaavat ihan kaiken mahdollisen ja mahdottoman Arvoisat HT, HR ja Vastaavat?"

    Me Valtakuntamestarit kysymme nyt seuraavaa: "Mikä on nyt vastauksenne ns. Kovaan Kysymykseen? Mitä tarkoittaa nyt RIISTO, LUOKKASOTA, VAPAA KILPAILU JA MARKKINAVOIMAT? Onko sellainen Yhteiskunta vapaa ja luokkatietoinen, jossa on vain ja ainoastaan YKSI siis vain YKSI omistaja siis VALTIO-OMISTAJA? Kun Yksinvaltainen JOHTAJA ja YLIPÄÄLLIKKÖ rs komentaa VALTIO ja HALLINTOKUNTA rs:ää, niin tarkoittaako tämä sitä asiaa todella, että TYÖVÄESTÖ ja jopa RIVITYÖLÄISET hallitsevat yksi yhteen eikä vain ja ainoastaan ITSEVALTIAS VALTIOJOHTAJA?"
    T
    Retkikoulumestarit kysyvät seuraavaa Kuviokellunta rs:ää: "Miksi Te Toveri HR ette myönnä sitä asiaa, että on olemassa VALTIOSOSIALISMI ja tämän alaosastot Kansalliskommunismi eli NATSIKOMUT, Kansallissosialismi eli NATSISOSSUT ja Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT? Niin ja nyt Te Toveri HR voitte valita sen, että oletteko TE Natsikomu, Natsisossu vai Natsidemari. Minä ainakin oletan siten, että Te Toveri HR olette NATSIDEMARI siis kannatatte sitä asiaa, josta nyt Kulkurit ja Katunarrit käyttävät nimeä Kansallisdemokratismi eli toisin sanoen VALTIO ja KUNTA ei saa omistaa Kansakuntavarallisuudesta kuin korkeintaan 10-15 prosentia ja loppujen pitää olla ehdoitta yksityisessä omistuksessa. Nyt korostamme vielä sitä asiaa, että vain ja ainoastaan Yksityinen YRITTÄJYYS voi nostaa jonkin VALTIO rs:n kukoistukseen, kun taas VALTIO-OMISTAJUUS rs on tasan tarkkaan täydellisen tuhon tie."

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Nyt STATSOZIALISMUS eli VALTIOSOSIALISMI on sellainen asia, jossa 80 prosenttia on täysin Yksityisessä Omistuksessa ja että VALTIOVALTA voi omistaa vain 10 prosenttia ja että KUNTASEKTORI voi taas omistaa vain 10 prosenttia, joten tilanteemme on sellainen asia, että Kansallisesta Varallisuudesta Yksityiset omistavat aina 80 prosenttia ja Julkinen Valtarakenne vain 20 prosenttia. Niin ja nyt oletan jotain sellaista, että PUNIKKINEROT kuten Ylisopulin Kannattajat HT+HR ja Vastaavat sekä HANTU RETEE ja TÖPPÖ HESSU sekä RIEMURUPUT Tukevat tulisesti jotain sellaista kuin Vapaa Kilpailu ja Markkinavoimat rs:ää. Mitenhän nyt ovat Näreet ja Aidan Seipäät sekä Asiat ja Asian Haarat sekä Räkäpunikkien Renkulat sekä YLINEROT?
    Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    VastaaPoista
  4. PUNAKAARTIMESTARIT007000
    5.10.2017 23:03
    HEI! Nyt tämä kirja, josta tarinoin, on Tieteellisen sosialismin kirjasto F. ENGELS Luonnon Dialektiikka KUSTANNUSLIIKE EDISTYS MOSKOVA 1971 Suomentaneet TUURE LEHEN ja TIMO KOSTE.

    Nyt sitten tässä kirjassa käsitellään Herra Zöllner rs:ää ja hänen Neliulotteinen Geometria rs:ää sivuilla 70-72.

    Niin ja nyt kirjassa kerrotaan, että Herra Zöllner on tunnetusti jo vuosikausia työskennellyt voimaperäisesti avaruuden 'neljännen ulottuvuuden' parissa ja havainnut, että monet asiat, jotka ovat mahdottomia kolmiulotteisessa avaruudessa, ovat neliulotteisessa avaruudessa itsesssään ymmärrettäviä. Niinpä tässä viimeksi mainitussa avaruudessa voidaan kääntää metallipallo nurin kuin käsine tekemättä siihen lovea, samoin tehdä solmu kummaltakin puolelta loputtomaan tai molemmista päistä kiinnitettyyn lankaan, voidaan myös kytkeä toisiinsa kaksi suljettua rengasta avaamatta kumpaakaan ja tehdä monia muita samanlaisia temppuja.

    Henkien maailmasta tulleiden uusimpien voitonriemuisten ilmoitusten mukaan Herra Professori Zöllner olisi nyt kääntynyt yhden tai useamman meedion puoleen saadakseen heidän avullaan selville lähemmät tiedot neljännen ulottuvuuden sijainnista. Menestys kuuluu olleen hämmästyttävä. Tuolin selkänojan, johon hänen käsivartensa nojasi itse käden ollessa koko ajan pöydällä, havaittiin istunnon jälkeen kiertyneen käsivarren ympärille, molemmista päistä pöytään sinetöityyn lankaan oli tullu neljä solmua. Sanalla sanoen henget olivat tehneet leikiten kaikki neljännen ulottuvuuden ihmeet...

    Voimme kai todeta sen asian olevan totta, että Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria on sellainen asiaryväs, että siinä toimitaan vain ja ainoastaan Kolmiulotteisessa avaruudessa ei siis Henkimaailmakuvioissa kuten Neliulotteisen Aika-Avaruus rs:n kannattajat. Oletteko Te Teräsmiehet ja Leninistit sellaisia, että Te nyt sitten hyväksytte Neliulotteisen Henkimaailman Kuviot? Jos Te olette omasta mielestänne pystyneet irtautumaan Neliulotteisen Aika-Avaruus rs:n Henkimaailmakuvioista, niin olisiko nyt liikaa pyydetty se, että Te kertoisitte meille sen, että miten me voimme toimia Neliulotteisessa Aika-Avaruus rs:ssä ilman HENKIMAAILMA rs:ää.
    KommentoiIlmiannaJaa
    +LISÄÄ KOMMENTTI
    Vastaa alkuperäiseen viestiin

    Marxilainen dialektiikka
    Hei!

    Kertokaapas kaikki enemmän tai vähemmän asiasta perillä olevat, että miten ymmärrätte marxilaisen dialektiikan?

    Olen sen verran nuori valtiotieteilijä, ettei sana juurikaan aukene minulle, eikä sivistyssanakirjastakaan ole avuksi. Dialektiikkahan merkitsee keskustelua tai väitteluä, mutta miten se ilmenee marxilaisuudessa. Esittäkää muutamia esimerkkejä!
    5000 merkkiä jäljellä

    VastaaPoista
  5. Nyt sitten Victor Lenin ja Josif Stalin rs:n kannattama Teräsmiesaate eli STALISMUS eli LENINISMUS rs ei siis ole tieteellinen missään muussa kuviossa kuin HENKITIETEELLINEN. Onko HENKITIEDE todellakin vain USKONTO vai onko se todellakin LENINISMUS tai STALINISMUS rs:ään kuuluva SekoSekoulvahdus Arvoisat Toverit ja Porvarit? Nyt on sitten olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että MIKSI pitää kannattaa Aseellinen Valtataistelu rs:ää varsinkin, kun Te Teräsmiespastorit ette ilmeisesti tiedä edes sitä, että mitä kaikkea TYÖVÄESTÖ ja TYÖVÄENLUOKKA voisi tarkoittaa tässä ja nyt. ME ilmeisesti tiedämme sen, että PÄÄOMAKIRJA+LD rs:ssä kohdassa LUOKAT ei ole kuin kolmenlaisia Omistajia siis MAAN OMISTAJAT, PÄÄOMAN OMISTAJAT ja TYÖVOIMAN OMISTAJAT. Onko myös totta se, että ei edes Yrittäjänero Extyökkäri rs tiedä yhtään mitään sellaisista Tiedekuvioista kuin HISTORIA, PHILOSOPHIA ja SOCIOLOGIA rs:stä? Onko siis totta Arvoisat Yrittänerot?
    Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    VastaaPoista