torstai 19. marraskuuta 2015


Turvatakuut!


Mitkä ihmeen turvatakuut, mihin Suomi tarvitsee turvatakuita, eihän niitä meille voi antaa kukaan muu kuin Venäjä. Venäjä on ollut aina valmis siihen, YYA sopimus oli paras takuumme mitä olemme koskaan saaneet!

Maailmaa ollaan jakamassa, kapitalistien toimesta, USA:n toimien muodossa. Aasia jää Aasiaksi ja Amerikan manner Amerikan haltuun. Jäljelle jää Afrikka ja Etelä-Amerikka ja nyt työnalla oleva Lähi-itä.

 Kartta paljastaa kaiken, lopulta kapitalistinen jako tapahtuu mantereittain. Sinä saat Aasian ja Afrikan, minä otan Pohjois- ja Etelä-Amerikan, eikö niin. Eurooppa on osa Aasian mannerta, kuten Scandinavia.

Lopulta meillä on kaksi suurta keskittymää, Aasian Afrikan ja Amerikan mantereet. Nämä käyvät kauppaa, kunnes toiselta loppuu luonnonvarat. Amerikka häviää tämän kisan, joten sen on alistuttava sekoittumaan Aasian Afrikan mantereeseen ja niiden keskenään sekoittuneeseen väestöön.

Hannu Rainesto

maanantai 16. marraskuuta 2015


Vallankumouksen ensivaiheesta toimintaan.

Vallankumouksen ensivaihe lähtee teoriasta, siitä että on joukko, joka sen teorian hallitsee. Tätä joukkoa rintamana ei nyt ole. Tämä teoria on, Tieteellisen maailmakatsomuksen teoria.
Teorioita luovat tiedemiehet, koska he hallitsevat teorianmuodostuksen filosofian, tieteen filosofian. Tieteen filosofia onkin oppiaine, jota aletaan opettaan vasta maisteriopintojen jälkeen, jos silloinkaan. Siksi kansanjoukko ei voi olla teorian luoja vaan siihen tarvitaan etujoukko, joka luo teoriaa ja ohjaa joukot, järjestäytyy rintamaksi.

On siis oltava teoria ja joukko joka luotuja strategioita ja itse luomaansa taktiikkaa toteuttaa!
Tieteellisen maailmankatsomuksen teorian luojia ovat menneet marxilaisleniniläiset teoreetikot, etunenässä Marx, Engels, Lenin, Trotski ja Stalin, mutta myös heitä edeltäneet materialisti filosofit.
Jokainen meistä voi heihin tutustua kirjallisuudessa ja todeta, että teoria uudesta maailmasta on valmis, kunhan vain yhdessä sen nykyaikaistamme.

Hannu Rainesto