maanantai 26. joulukuuta 2016


Eläköön vapaus, eläköön uusi kommunistinen puolue!



Usko että nykyhetken kapitalismissa voimme koota puoluevoiman, joka olisi irti kehityksestä on melkoista potaskaa. Hyvä kun saamme edes tietoisimmat meistä samaan pöytään. SKP haluaa olla herrana tunkiolla, mutta siitä ei siihen ole paljastaa sen antamat kaikki näytöt. Siksi SKP on heti hylättävä jarruttamasta kehitystä. Vastuu tästä on juuri SKP:n jäsenistöllä!!!

Yhtenäinen puolue on juuri se johtajamme, se suuri etujoukko jota ei voi voittaa. Puolueen edellytys on olla tieteellisen maailmankatsomuksen hallitseva, sillä ei kommunisti ole enää arkiajattelija vaan hyvin tietoinen työväenluokan oma edustaja!

Puolueen rooli on kehitysprosessissa siinä kuin meidän kaikkien yksilöiden ja yhteiskunnan jossa elämme. Kapitalismin oloissa puolueella on omanlaisensa tehtävät, vallankumouksen ja taistelun työväen vapaudesta käynnistyessä taasen omansa ja tilanteen vakiintuessa jälleen omansa jne.. Puolue tulee nähdä prosessissa, eikä olla mekaaninen paikalleen pysähtynyt passivoiva joukko kehityksen edessä.

Hannu Rainesto