keskiviikko 21. syyskuuta 2016




Me voimme olla jättiläisiä…




Lukijani, kiinnostu todellisuuden oikeista tulkitsijoista kuten tieteellisen tiedon rakenneopista, tieteestä, materialismista, Marxista, Tieteellisestä maailmankatsomuksesta jne.. Tosiasiassa emme me muuta edes tarvitse!

Maailmaa voi oikein selittää vain tiede ja sekin elää uusien hypoteesien toiveessa... Koska materia on ikuisessa liikkeessä, ei tiedekään ole koskaan pysähtynyttä!

Ainoa hypoteesi joka on esitetty kapitalismin tilalle, on hypoteesi yhteisöllisyydestä vailla yksityisiä pääomia!

Lukijan, pistä sinä jotain uutta tämän esitetyn hypoteesin tilalle, kuten minä olen pistänyt esittämällä oman hypoteesini yhteisöllisyydestä eli kommunismin jälkeisestä uudesta yhteiskuntamuodostumasta.

Meidän on yksinkertaisesti nähtävä paremmin, kauemmaksi ja oikeammin, kaikki huu haa tulee unohtaa ja astua tosiasioiden maailmaan uskojen ja myyttien maailmasta!

Ihminen ei ole tuhonnut maapalloa vaan yhteiskuntajärjestelmät joka meitä globaalisti nykymaailmassa hallitsee. Yhteiskuntajärjestelmä muovaa myös keskimääräisen käyttäytymisemme luomallaan hegemonialla, jonka hallintomme vahvistaa meille ainoaksi oikeaksi, mutta joka on väärä, tuhoa tuottava järjestelmä.

Me olemme olemassa vain yhteisöllisinä, mutta yksilökeskeisyys on ottanut meistä vallan yksityisien pääomien vallalla. Tarvitsemme vallankumouksen, nyt ja heti, jotta pelastumme. Tarvitsemme kapitalismista pois johtavan polun ja siitä eteenpäin vievän korjaavan maapallomme parantavan uuden polun jne...

Kiitos Teemu, The Choice is Ours videosta Yuotubessa. Tämä on hyvä tärkeä video, en tuntenut tuota mutta tämä vastaa hyvin siihen mitä me ihmiskuntana oikeasti tarvitsemme tämän kapitalismin tilalle!

Tässä Teemun lisäämässä näemme mitä tarkoittaa esittää uusia hypoteeseja esitettyjä täydentää. Näin toteutuu yhteisöllinen olemisemme, täydentämällä toisiamme, ei kaikella sillä sonnalla mitä meille syydetään vaan tosiasioilla jotka kestävät kovimmankin tieteellisen tarkastelun. Meidän tulee olla tässä kaikessa vain mukana yhtenä osaajana, kukin omalla panoksellamme niin me pelastumme!

Sosialismi on polku ulos kapitalismista, kommunismi tie joka muuttaa ihmisen yhteisölliseksi. Kommunismin jälkeen saavutamme Itsesäätöisen ihmiskunnan, se ikuisen tavoitteemme, yhteisöllisyyden ja yksilöiden synteesin itsesäätöisessä ihmisessä.

Meidän pitää vain uskaltaa kehittyä ulos tästä kapitalismin luomasta globaalista vankilasta!

Ajattele suuria, muuta itsesi jättiläiseksi, sillä juuri jättiläisten yhteistä voimaa me nyt tarvitsemme!