torstai 14. toukokuuta 2015

Punakaartien keskusjärjestö ryhtyy puolueeksi



Punakaartien keskusjärjestö ilmoittaa että se ryhtyy puolueeksi joka tulee taistelemaan kapitalistista porvarijärjestelmää vastaan. Punakaartien keskusjärjestöstä tulee näin ainut kapitalistista järjestelmää vastaan taisteleva puolue ja järjestö Suomessa.
Punakaartien keskusjärjestöön voivat liittyä kaikki kapitalisteja vastaan taistelevat, kaikki Suomen Punakaartien solut ja kaikki jotka se katsoo olevan todellisia luokataistelukelvollisia.
Tällainen puolue on perustettava, koska vaihtoehtoja ei ole olemassa. Punakaartien keskusjärjestö ei tule kunnioittaan kapitalistisen järjestelmän sääntöjä, vaikka joutuukin toistaiseksi elämään niitä kuunnellen.

Kannattajakortteja, tullaksemme osaksi porvarivallan puoluekenttää emme kerää, koska emme kannata porvarien meille tekemää järjestelmää. Kusemme tämän järjestelmän kintuille!
Teemme oman järjestelmämme, saatte sitten valita kumpaa kannatatte. Tasa-arvoisia työläiskommunisteja vai lahtari riistäjä porvareita ja kapitalisteja joiden orjia pikku palkkoinenne nyt olette. Pian totuus selviää teille työläiset, Sipilän, Stubbin, Soinin SSS hallitus tekee sitä teille valmiiksi, joudutte valitsemaan joko kapitalistien teille ja lapsillenne järjestämän kurjuuden tai vapauden työläisten omassa valtiossa!
Teemme Punakaartien keskusjärjestöstä puolueen ilman nykyisen kapitalisti järjestelmän hyväksyntää. Tämähän on jo kuin Kuusisen hallitus, mutta vielä vain puolue. Aseita emme jaa, aivomme riittävät hyvin lyömään pelkurit, kapitalisti huijarinne. Kontatkaa tai taistelkaa, se hetki on nyt käsillä!
Heti, kun taisteleva jäsen ja kannattaja määrämme on riittävä noin satatuhatta, tuhoamme kapitalistisen järjestelmän, ilmoitamme Suomen itsenäistymisestä ja pidätämme kapitalistiriistäjät ja luokkapetturit tutkittaviksi!
Ei se ole mikään vaihtoehto joka haluaa mukaan tämän järjestelmän koneistoon. Vain hiirille riittää kolota juustoa, me haluamme koko juuston!

Meidät on opetettu ajatteleen että älä potki aisan yli, me potkimme ja lujaa...

Punakaartien keskusjärjestö
Pääsihteeri
Hannu Rainesto