lauantai 5. huhtikuuta 2014

Oikeaa talousdemokratiaa…



Tottakai velkavetoisuus kapitalismissa ja rahan tyhjästä luonti on rikos, mutta tosiasiassa sillekin rahalle on tarkoitus saada vastike. Tehdään miljardin hintainen laiva, kukahan sen ilman velkaa voi tehdä tai rakennetaan sadan tai viidensadantuhannen hintainen talo, kuka sen voi ilman lainaa täällä tehdä?

Nämä velattomasta taloudesta puhuvat talousnerot, eivät ole oikeita neroja vaan pelkkiä populisteja! Kaiken lisäksi, nämä sankarit eivät ole valmiita keskusteleen näistä asioista, vaan pakenevat selityksiinsä ja sensuroivat kritiikin. Koska korttitalonsa kaatuu, jos sitä kyseenalaistaa!

Jos haluat talousdemokratiaa, tulee sinun haluta vain kansanvaltaa. Ja silloinkin ymmärtää että pääomat kiertää ja lainoitusta tarvitaan. Vakuudet ja vastuut on se jolla asiat hoidetaan, jos ei sovitut ehdot täyty. Kansanvaltaisessa järjestelmässä näitä ehtoja ei sanele kapitalistit ja pankit, vaan omat sopimuksemme kehittää yhteiskuntaamme, joilla sopimuksilla ei tuoteta velkaisten armeijoita eikä taakkojensa alle sortuneita Ihmisiä!
Yhteiskunnan kehittäminen on yhteinen asia, mutta kunkin panos on hänen henkilökohtainen panoksensa ja sidoksissa kunkin omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin.



Hannu Rainesto 

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Juutalaisuus ei ole ongelmamme, kyllä se on kapitalismi itse!



Tärkeämpänä pidän holokaustin käsitteen syventämistä, jotta muutkin kuin vain juutalaiset ymmärretään natsien uhreiksi, erityisesti siis venäläiset ja romanit. Olivathan saksalaiset itse myös natsien uhreja, eiväthän he tajunneet kusetustaan ennen kuin se oli liian myöhäistä.
Natsismi on rotuhygieniaa eikä sen vapauttamista tarkkailusta voida pitää lainkaan suvaittavana. Natsismi on kapitalismin se osa, joka palvelee erityisesti kapitalismin kriisiytymistä ja se ilmaantuukin aina esiin, kun kapitalismin kriisi on räjähtämispisteessä. Natsismi on tie syyllistää jokin, jotta sitä vastaan voidaan laillisesti käydä.

Ympärileikkaus on uskonnon asuun puettu hygienia toimenpide, ei sitä tarvitse kieltää, jos kokee siihen tarpeen. Ympärileikkauksia tehdään monista terveydellisistä syistä, eikä vain uskonnollisista.

Pitää ymmärtää eritellä asiat; Natsismi eli rotuhygienia, ympärileikkaus, uskonto, juutalaisuus, terveys ymv. omiin lokeroihinsa, jotta käsittää miten niitä yhdistellään tarkoitushakuisesti.

On melkoista järjenköyhyyttä syyllistää maailman ongelmista jokin pikkuryhmä, kun ongelman todellinen vaikutin on koko talousjärjestelmämme ja erityisesti sen tuotantosuhteet.

Koittakaa ymmärtää että jos poistamme jonkin kansanryhmän, eivät kapitalismin ongelmat siitä häviä, koska kansanryhmät eivät yksinkertaisesti ole se ongelma.

Kapitalismin ongelma on kapitalismi itse, ja sitä ylläpitää typetykset, kapitalistien iloksi. Parlamentarismi ja nyt EU ovat perustavat kapitalistiset, itse ylläpitämämme ongelmat, eikä niitä vastusta kuin pieni valistuneiden joukko, muiden lampaiden lailla laahustaen toteuttaa omaa teurastustaan. Tämä siis koskee myös Persuja, jotka EU asiassa ovat kääntäneet pahasti takkinsa, osaamatta perustella asiaa mitenkään edes itselleen. Kyseessä on selvästi puolueliitin oma tahto, jolla kävellään rivijäsenet litteiksi matelijoiksi, makkarakojujen pystyttäjiksi.

Natsismi on idioottien ideologiaa, joka palvelee vain kapitalismia. Juutalaiset ovat tässä maailmassa pieni paha, eikä heitä hävittämällä hävitetä natsismia lainkaan. Ajatellaanpa näin; Jos natsimme hävittävät viimeisenkin juutalaisen maailmasta, häviäisikö siinä samalla myös natsismi vai lisääntyikö se. Eiköhän ole niin että natsismin kieltämiselle on puhtaat perusteet, mutta juutalaisten vainolle ei.


Holokaustin kieltämisen estämien, on natsismin vapauttamista, eikä sitä saa sallia kenellekään, yhdessäkään maassa!

Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö