perjantai 22. tammikuuta 2016


Elämää sosialismissa vuonna 2020



Kapitalismissa me omistamme kukin sen mitä olemme saaneet aikaiseksi, sosialismissa me kaikki omistamme kaiken sen, mikä on välttämätöntä elämämme turvaamiseksi ja sen, mitä pystymme tasa-arvoisesti tuottamaan ja jakamaan. Sosialismissa emme rakenna eriarvoisuutta vaan tasa-arvoa.

Sosialismissa emme omista maata, saamme sitä käyttöömme ja voimme sen myös perintönä siirtää, mutta emme sen omistusta, koska sitä omistusta ei ole vaan siirrämme hallintaoikeuden. Jokaisen siis kannattaa rakentaa ja kehittää hallitsemaansa maapalaa ja antaa sen hallinnan perinnöksi lapsilleen.

Kommunistina olen laskenut ja määritellyt sen miten paljon kukin meistä saa maata, metsää, peltoa, tonttia siirryttyämme sosialismiin. Kommunisti toverini eivät ole, heille tällainen ennakkoon suunnittelu on vierasta. He haluavat elää kuten porvarit haluavat, hektisesti, ei heistä ole suunnittelemaan konkreettisesti tulevaisuutta nenäänsä pidemmälle.

Haltiaomistuksemme ja käyttöoikeutemme mukaisen puuston määräksi olen määritellyt 400 isoa runkoa, siinä on sinun lähtökohtasi, kun pääsemme sosialismiin. Tonttisi n. 5000-7000 m2 ja peltosi samaa luokkaa. Tällä sinä luot sekä itsellesi sen kuulun isänmaan, jonka ainut haltija sinä siitä alkaen olet. Tämä kuuluu jokaiselle suomalaiselle perheelle ja yksineläjälle aikuiselle, tuosta puolet, kunnes avioituu. Tuolla maapääomalla olet omavarainen ja saat tuottaa ja myydä maasi antimia, miten lystää. Kolhoositilat eli nykyiset suurtilat pyörittävät ja tuottavat kaiken peruselintarviketuotannon ja huolehtivat varmuusvarannoista. Kolhoositiloja tulee olemaan noin 15.000 koko maassa. Kuntia on silloin noin 200 ja läänejä 10.

Maa siis jaetaan uudestaan, riippuen monista tekijöistä. Mitä todennäköisemmin saamme pitää haltijana jo omistamasi nykyisen maasi tuon pinta-ala laskelman mukaan, lisäksi saat sen metsä ja peltomäärän jonka kirjoitin. Perintönä voit antaa sen kaiken lapsillesi ja he lapsilleen jne.. Mutta ulos suku ja perhepiiristäsi, sitä et saa myydä. Se ei ole pääomaa sinulle vaan yhteiskunnan turvaamaa haltiaomaisuutta sinulle ja perheellesi. Tuo määrä maata tekee sinusta omavaraisen, jos niin haluat ja pystyt.
Sosialismissa me luomme uuden metsävarallisuuden, jossa luonnonmetsiä, ei siis talousmetsiä on aina enemmän kuin 33%. Muu metsävarallisuus jaetaan kansalaiset kesken.
Luonnon metsät talousmetsistä erotellaan metsätalousministeriössä, sen tehtävä on hallita tätä maaomistus ja hallinta menettelyä. Sinäkin lukija voi hakeutua siihen valvontaneuvostoon joka valvoo ministeriötä.

Filosofinen ylineuvostomme, jota johdan, määritämme kaiken sen linjan jonka mukaan maa alkaa kehittymää uudenlaiseksi, kaikesta riistosta vapaaksi tasa-arvoiseksi yhteiskunnaksi. Tätä kehitystä valvoo ja johtaa komissaarien neuvosto, jota ylineuvostomme valvoo. Itse hoidan tuon johtajuuden, lisäksi johdan turvallisuusneuvostoa.

Koko maan hallintovirkamieskunta on viidesosa siitä kuin nykyisin, mutta koulutus, terveys ja sosiaalihenkilökunnan määrä kasvaa riittävälle tasolle, niin ettei siinä ole vajeita. Alueidensa ministeriöt laskevat tämän määrän kohdalleen.

Kaikilla valvojilla on hallussaan vain ne oikeudet, jotka ylineuvostomme on niille määrittänyt. Kenelläkään ei ole valtaa kävellä toisen ylitse, kuin lain sallimissa hyvin niukoissa puitteissa ja vain lähinnä silloin, kun kyse on muiden vahingoittamisesta. Mitään lautakuntia ei tässä ole kumileimaamassa virkamiehille suojaa, kuten vaikkapa täällä EURA:ssa ne sen tekevät. Sellaiset puolirikolliset virastot kuin TE keksus, AVI, Maistraatti, Vakuutusoikeus, Kauppakamari, Sosiaalivirastot ja Hallinto-oikeus ovat tuntemattomia. Näissä ja monessa muussa instanssissa kapitalisti valtaa palvelleet ovat siirretty heti vallankumouksen ensipäivinä työvoimaksi jonnekin päin maata, kunnes asiansa on käsitelty.

Kuten huomaatte, minä rakennan haltija omistusta meille kaikille, en itselleni. Jokaiselle oma pala maata ja mahdollisuuksia, perusturvattuna sosialistisen, meidän kaikkien omistaman kolhoosi ja sovhoosi tuotannon avulla.
Kansanvalta on neuvostojen valtaa ja vastuuta!

Hannu Rainesto

keskiviikko 20. tammikuuta 2016


Kapitalismi, yksityisen pääoman kuristuslenkki




Meitä uhkaa kapitalismi, sen poistuttua poistuu korjausliikkeiden myötä sen tuottamat vahingotkin, tosin tuhottuja luonnonvaroja se ei palauta. Milloin ajattelemme tuon poistumisen tapahtuvan, on oikea kysymys, sitä on pakko pohtia.

Hyvä vastaus on seuraava eli tuota pikaa tuo itseään tuhoaa, mutta se mitä teemme tilalle, se tässä se ongelma on. Sillä he, keillä on siihen ratkaisuohjelma, eivät asiasta itse ymmärrä yhtään mitään ja mikä pahinta he ovat vähiten valmiitta siitä mitään oppimaankaan.

Tämä tuossa sanomassani on tieteellinen tosiasia, jota pitää verrata teorianmuodostusprosessiin ja ottaa siitä mallia. Vanha teoria kumotaan aina uudella, ja jos uutta ei ole tilalle, vanha elää, kunnes on. Tässä paljastuu samalla se, miksi kommunistit ovatkin kehityksen jarruja, samalla kun he hautovat perseensä alla muutosteoriaa.

Älykäs kommunisti tajuaisi, että muutos voi tulla jo pelkästään mediapelillä, ihan kuten myytiin tietokone ihmisille. Hyvä tavara myydään ja ostetaan, kunhan se markkinoidaan oikein. Tästä pitäisi ottaa oppia ja soveltaa sitä käytäntöön, sen sijan, että julkaistaan lehtiä sisäiseen käyttöön aikana, kun väki lukee vain sähköistä mediaa. Tämä on sitä median väärinkäyttöä, teoria puutteellista, ajattelun puutetta!

Te puhutte suvakeista ja rasisteista, kun teidän tulisi puhua kapitalismista ja vallankumouksesta!

Hannu Rainesto