maanantai 23. maaliskuuta 2015



Tosiasiaa Venäjästä, kapitalismista että tulevaisuudesta



Suomi on torjunta-alue, se on sitä kaikissa tapauksissa, mutta mm. Marokko, Paraguay tai Madagaskar eivät ole ja miksiköhän, koska eivät ole naapureita Venäjän kanssa.
Venäjä ei uhkaa ketään sen me tiedämme, mutta tiedämme senkin että USA, EU ja Ruotsi uhkaavat Venäjää ja samalla kaikkia sen naapureita, sillä kaikki Venäjän naapurit tulevat olemaan lännestä tulevien ohjusten torjunta-alueita.
Näin se menee, kaikki muu puhe puhdasta potaskaa!

Venäjä ei tarvitse lisää maata, Venäjä ei tarvitse mitään mutta me muut tarvitsemme kaikkea mitä Venäjällä on. Tämä on kaiken ryppyilyn ja sodanlietsonnan taustalla ja sitä varten tarvitaan Natoa, kylmää sotaa ja Venäjän ympärille tukikohtia. Tukikohdat tulee torjutuiksi eli hävitetyiksi napin painalluksella, jos kylmää sotaa ei hallitakaan, kuten ei tehdä.
Miksi näin, siihen on tasan kaksi syytä, molemmat USA syntyisiä; Pääomat eivät uusiudu eli kierrä, kun ne eivät uusiudu eli kierrä ne eivät kasva ja koska on näin, tulee ne saattaa kasvamaan, muuten kapitalismi romahtaa lopullisesti. Sotakin on paljon pienempi paha sijoittajille kuin kapitalismin romahdus, näin se menee!

Kunnioitetaan Venäjää ja venäläisiä, ei heissä ole mitään vikaa, kaikki huono on kapitalismissa, josta tosiasiasta me kaikki saamme tässä maailmassa kärsiä. Kapitalismi ei ole venäläinen keksintö, kyllä se alkoi jo 1400 luvun lopun Italiassa ja kehittyi kaiken kehityksen sydämessä Euroopassa, kunnes puhkesi täyteen mittaan höyrykoneiden ja monien muiden keksintöjen myötä. Myös syntyvyyden kasvu edellytti kapitalismin syntyä feodalismin ajasta.
Näin tämä elämä etenee edelleen, pian ei kapitalismi enää riitä ja se on korvattava tarpeitamme paremmin vastaavalla, täysin uudella tavalla tuottaa välttämättömien tarpeidemme tyydyttäminen. Tämä ei tietystikään käy kapitalisteille, sillä he menettävät sekä valtansa että rahansa. Juuri tässä kohtaa piilee sekä kylmän ja kuuman sodan syy, että myös meidän kaikkien suurin vaara. Jos ymmärtäisimme, hylkäisimme heti kaiken oikeistolaisen, mutta me emme ymmärrä. Liian moni on meistä tyhmä oikeiston äänestäjä, eivät edes lapsiensa elämä saa heidän ajatuksia muuttumaan. He ovat sementoineet elämänsä lännen kapitalistien puolustamiseen, he ovat yksinkertaisesti tyhmiä joilla ei tulisi olla elämämme nimissä enää edes äänioikeutta. Suomessa heitä on suuri enemmistö, koko mediakenttämme ja virkamieskuntamme. Me olemme ihan oikeasti vaarassa juuri oikeistolaisen ihmisen vuoksi!

Hannu Rainesto