torstai 2. maaliskuuta 2017


Mitä kommunismi on




Sitä sanotaan luonnonhistoriaksi, kun tulevaisuus tulee ajelehtimalla kuten tähän asti. Sitä sanotaan suunnitelmaksi, oikeaksi historiaksi, kun tulevaisuus tehdään!

Kommunismi on ensimmäinen kerta, kun Ihminen astuu luonnonvoimaisen evoluution rinnalla ja tekee omaa suunnitelmaansa. Tulee muistaa, että yhteiskuntaa ei ole ilman ihmistä ja Ihmisen mukana se myös katoaa.

Kommunismi on aitoa tulevaisuuden suunnittelua ja siksi se niin harvaa kiinnostaa, koska tulevaisuuden tutkiminen vaatii enemmän kuin menneen kertaaminen.


Kommunismia edellyttää siirtymäkausi sosialismi, joka sopeuttaa Ihmisen kommunismiin. Kyse ei siis ole enää kommunismissa, sopeutuuko joku vai ei. Ei meiltä kysytty sitäkään kuka sopeutui kapitalismiin, kun sopeuduimme siihen jo feodalismin ja kapitalismin välisessä siirtymäkaudessa.

Kommunismia edeltäneet tuotantotavat ovat aina olleet luonnonvoimaisia, vasta kommunismissa Ihminen astuu oikean historian luomisen aikaan. On siis melkoista takapajuisuutta vastustaa kommunismiin siirtymistä!


Teoria kumotaan vastateorialla, ei kumoajan ominaisuuksilla, saati että nämä ominaisuudet ovat kuviteltuja, kuten niin moni esittää!

Kommunismia ei voi kumota Neuvostoliitolla, ei vaikka päällään seisoisi. Kommunismi tulee kumota vastateorioilla ja niitä minä tässä odotan ja etsin itse. Sillä aidon tiedemiehen tuntee ja tietää siitä, että hän pyrkii kumoamaan itse omaa tai tutkimaansa teoriaa, koska vain siten hän voi sitä vahvistaa. Tiedemiestä ei pelota teoriansa kaatumien, sillä hän tietää, että siten saadaan esiin parempi teoria ja kehitys ottaa jälleen yhden askeleen eteenpäin.


Koska kommunismia ei ole vielä koskaan ollut missään ei päättely siitä käytäntönä ole pätevää. Jos taasen katsotaan kirjasta mitä kommunismi on, niin kertoisitteko mistä kohtaa kirjaa voi päätellä kommunismin olevan sitä mitä sen porvaripiireissä sanotaan olevan?

Niin kauan kuin emme opi ajattelee tieteellisesti eli loogisesti, olemme altavastaajana kommunismi väitteinemme, hyvät porvarit. Tässä kohtaa "mikä Ihminen on" auttaisi nyt heijastusteorian tunteminen, mutta kun ei, sehän on teiltä kielletty, vai löydättekö kirjan, jossa siitä teille kerrotaan!


Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö
Turvallisuusasioiden kommissaari

tiistai 28. helmikuuta 2017

Työväestön johtajuus velvoittaa!


Työväestön johtaja ja presidentti ei voi olla koskaan kapitalistisen vallan aikana olla henkilö, joka ei kaikin keinoin edistä työväestön vallankumousta. Hän ei myöskään voi olla henkilö, joka edistää millään muotoa kapitalistisen suomen menestystä.
Nämä lähtökohdat ovat ylittämätön este kenelle tahansa, jota työväestö esittää Suomen johtoon.
On lähes sairasta kuvitella että henkilö joka ei osaa asettaa työväestön vapautuskysymystä ensimmäiseksi prioriteetikseen kaikessa ajattelussaan, olisi työväetön johtaja. Työväestön johtajalta vaaditaan poikkeuksellinen lujaa ideologista otetta tai hän ei ole sopiva johtamaan kuin korkeintaan ylhäältä annettuja operatiivisia tehtäviä joissakin hierarkian aliupseeritason portaissa.
Taistelu työväestön vapaudesta on korkeinta ideologista taistelua, eikä sitä voida käydä voimin, joille ideologia on vain välinen muiden välineiden joukossa.
Ilman ideologian ymmärrystä ei olisi olemassa koko työväestön rintamaa vaan työväestö olisi pelkkä alistettu, rikkautta omistajilleen tuottava joukko omistavan luokan rattaissa.

Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö
Pääsihteeri, Turvallisuusasioiden komissaari