tiistai 21. huhtikuuta 2015



Hengen keveys



Me saamme vaikka hengen hallinnon vehkeilijöiltä jos sitä tahdomme, henki on melko löyhässä. Ei se ole kuin meistä kiinni koota joukko joka ottaa vallan maassa ja rankaiseen roistoja. Kyllä me heidät kiinni saamme vaikka maailman ääristä. Vallankumous ei tapahdu henkiä ottamatta, siitä pitää huolen vallitseva valta siis juuri nämä roistot itse, syyttäjät mukaan lukien. Historia ei paljon armoa anna syyttäjille!

Jokainen vallankumous tarvitsee marttyyrinsa, niin se on tähän asti mennyt!

Nyt ei ole kyse vähäisessäkään määrin muusta kuin kansan tulevaisuudesta tässä ajanjaksossamme. Tulevaisuus tulee ottaa, ei sitä meille anneta. Se mitä meille ollaan jakamassa, on lisää kurjuutta. SDP on muuten itse samaa rosvojen joukkoa, istuuhan se aina SAK:n kautta työehtoneuvotteluissa sopimassa päämme menosta yhdessä kapitalistien ja heidän valtionsa kanssa.

Kymmentuhatta vallankumouksellista pistää tämän maan muutokseen kuukaudessa, jota muut meinaavat tehdä vielä sata- kaksisataa vuotta. Heidät löytää pelkästään kommunismia kannattavien joukosta, kunhan heille nyt ensin saadaan johto josta on johonkin muuhun kuin nussii tosiaan!

Valta kuuluu kansalle, ei hallituksen ja Arkadianmäen kusipäille, puhumattakaan että se kuuluisi kapitalisteille!

Ei minun tarvitse tehdä muuta kuin todeta tämä, pian tekin kaikki olette haluamassa päitä vadilla. Siitä pitää huolen vallitseva valta, en minä!

Tunne vihollisesi, se ei taatusti ole kommunismi!