keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

On tyhmyys vallan saanut......


Meillä koti Suomessa on kaiken lajin osaamista, joka pärjää kaikelle maailmassa, mutta me emme arvosta itseämme, koska olemme pelkkää orjakansaa.

Kommunistit ne selittivät kapitalismin olemuksen ja prosessit jo 200 vuotta sitten, mutta te ette ymmärrä niitä vieläkään, vaikka kapitalismi ympärillänne toimii kuin Marxin pääoma tutkimuksissa. Ei Marxissa sitä vika ole, se on teissä itsessänne osoittaa tutkimukset ja käytäntö!

Asiantuntijoiden, taloustutkijoiden ja professorien tarkoitus ei ole mitään esittää, heidän tarkoitus on toteuttaa kapitalistien agendaa, joita kapitalisteja he paljolti itsekin ovat. Eivät nämä ketkään ole kapitalismia hylkäämässä vaan etsimässä porsaanreiän jolla kapitalismia voisi parantaa. He eivät käsitä että kapitalismi on aina kapitalismia, oli sen kulloisetkin toteutusmuodot mitkä tahansa.

Teitä pitäisi kuulemma kehua että teidät saisi muutokseen mukaan, mutta hehän ovat saaneet teidän mukaansa ja muutos on kärjistymässä avulanne kovaa vauhtia. En minä teitä tarvitse, te tarvitsette itse itseäänne, jos haluatte elämältänne muutakin kuin orjuutta.

On tyhmyys vallan saanut......


Hannu Rainesto
Pääsihteeri, turvallisuusneuvoston komissaari