keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

On tyhmyys vallan saanut......


Meillä koti Suomessa on kaiken lajin osaamista, joka pärjää kaikelle maailmassa, mutta me emme arvosta itseämme, koska olemme pelkkää orjakansaa.

Kommunistit ne selittivät kapitalismin olemuksen ja prosessit jo 200 vuotta sitten, mutta te ette ymmärrä niitä vieläkään, vaikka kapitalismi ympärillänne toimii kuin Marxin pääoma tutkimuksissa. Ei Marxissa sitä vika ole, se on teissä itsessänne osoittaa tutkimukset ja käytäntö!

Asiantuntijoiden, taloustutkijoiden ja professorien tarkoitus ei ole mitään esittää, heidän tarkoitus on toteuttaa kapitalistien agendaa, joita kapitalisteja he paljolti itsekin ovat. Eivät nämä ketkään ole kapitalismia hylkäämässä vaan etsimässä porsaanreiän jolla kapitalismia voisi parantaa. He eivät käsitä että kapitalismi on aina kapitalismia, oli sen kulloisetkin toteutusmuodot mitkä tahansa.

Teitä pitäisi kuulemma kehua että teidät saisi muutokseen mukaan, mutta hehän ovat saaneet teidän mukaansa ja muutos on kärjistymässä avulanne kovaa vauhtia. En minä teitä tarvitse, te tarvitsette itse itseäänne, jos haluatte elämältänne muutakin kuin orjuutta.

On tyhmyys vallan saanut......


Hannu Rainesto
Pääsihteeri, turvallisuusneuvoston komissaari

2 kommenttia:

  1. Onko totta se, jos sanoo, että aina ja kaikkialla Sosialistinen Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmä ei voi toimia sinä itsenään vaan se tarvitsee aina tuekseen Vapaa Markkinatalous eli MUSTA PÖRSSI rs:n? Miksi ovat asiat ja asian haarat siten kuin tarinoin? Nyt ainoa oikea vastaus kysymyksiini ei voi olla mikään muu kuin se, että Meillä ei ole käytössämme sellaisia talous- ja yhteiskuntateorioita, jotka perustuvat yksi yhteen Materialistinen Historiakäsitys LD, Pääomakirjan Arvolakimalli LD sekä Luonnon Dialektiikka LD ja DIALECTICA NATURALIS DN rs:ään siis puuttuvat täysin loogiset ja reaaliset mallit ja kaavat sekä teoriaryppäät. Mitenhän me voisimme kehitellä sellaiset Talous- ja Yhteiskuntateoriat, mallit ja kaavat, jotka olisivat Loogisia ja reaalisia siis kestäisivät romahtamatta Logiikka- ja Realismitestit? Mitä Te Arvoisat Toverit ja Porvarit ehkä haluatte vastata erään kulkurin ja katunarrin uteluihin, niin MITÄ todella?

    Tykkää · Vastaa · Hetki sitten

    VastaaPoista
  2. Nyt on hyvä huomata Arvoisat Toverit se asia, että Karl Marx Lodge eli Loosi rs ei puhunut ja kirjoittanut yhtään mitään jostain sellaisesta kuin VALLANKUMOUS vaan vain ja ainoastaan Filosofia ja Sosiologia sekä Historia rs:stä. Nyt Karl Marx Loosi tutki ja selvitteli Yhteiskunta- ja Luontoasioita siis Yhteiskunta- ja Luontolakeja.

    Niin ja nyt Vallankumousasiasta kirjoittivat Anarkistit eli ANARKISMI rs:n kannattaja ja tukijat kuten myös Anarkosyndikalistit siis Anarkosyndikalismi rs:n vannoutuneet puolesta puhujat. Me voimme kai todeta sen asian, että kaikkein kovin ja karuin Vallankumousaate oli, on ja tulee ilmeisesti olemaan Venäläinen Anarkismi eli LENINISMI eli STALINISMI.

    On myös hyvä huomata se asia, että jostain Ihmesyystä Anarkistit valloittivat hallintaansa kaiken sen, joka Kommunistinen Liitto rs:ään oli edes jotenkin yhdistettävissä. Jos nyt ensi alkuun Kommunistinen Liitto oli täysin Karl Marx Loosi rs:n hallinnassa, niin myöhemmin kuvioihin tulivat mukaan Anarkistit omine aateoppeineen, ja jotka olivat perustaltaan täysin Materialistinen Filosofia rs.stä poikkeavia, siis täysin sidottavissa Objektiivinen Idealismi rs.ään ja kaikkein pahiten Neuvostoliitto rs:ssä.

    Niin ja nyt NL:n oppi Marxismi-Leninismi ei voi olla perustaltaan Materialistinen Filosofia LD rs:ään sidottavissa, sillä NL:n MarxilaisLeniniläinen Yhteiskuntatiede ja Filosofia rs.n tietoteoreettinen perusta on ja pysyy Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi sekä vielä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ssä.

    Me voimme nyt kuitenkin muistaa sen asian, että Karl Marx Loosi rs:n filosofinen perusta on Luonnon Dialektiikka LD ja nyt nyt LD:n lausepuun peruslause on aina muotoa AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Laatuavaruus.

    Niin ja me voimme nyt kysyä sitä, että voiko Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:llä olla sama lausepuun peruslause siis HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Jos me perustamme Filosofinen Materialismi rs:n Suhteellisuusteoria ja Alkupaukkuoppi sekä Professori Zöllnerin Neliulotteinen Geometria rs:ään, niin tällöin Materialistinen Filosofia ei voi perustua LD:n lausepuun peruslauseeseen siis AINE-MATERIA(MASSA) sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus rs:ään vaan vain ja ainoastaan HENKI-KÄSITE sekä N-ulotteinen Luontoavaruus eli Geometria ja N-ulotteinen Laatuavaruus. Mitä nyt Toverit ja Porvarit ehkä haluavat vastata erään Kulkurin ja katunarrin uteluihin, niin MITÄ todella?

    VastaaPoista