maanantai 28. joulukuuta 2015

Kommunistit vai jarruttajat!


Kommunisteilla, olivat nyt sitten keitä tahansa on yksi tehtävä yli kaiken muun, nimittäin uuden, tulevaisuuden yhteiskuntamuodostuman ennakkoon mallintaminen yksityiskohtiaan myöten. Tämä tosiasia lähtee jo teoriatasolta, sillä vain jo ennakkoon, valmiiksi määritelty teoria voi syrjäyttää vanhan. Usko että kaatamalla kapitalismin saati että se tehdään lippuja liehuttelemalla, ei johda kuin tyhjiöön ja kaaokseen, jos siihenkään jos ei ole sitä käsillä millä vanhan kaataa ja itsensä tämän tilalle asettaa.
Jos tämä ei nyt mene SKP:n, KTP:n, STP:n ja muiden haaveilijoiden kaaliin, ei heistä ole airueeksi, lipunkantajaksi vallankumoukselle.
Anteeksi nyt toveri, jos et saa osastoasi, piiriäsi ja puoluettasi toimimaan sosialismia ennakkoon rakentavaksi teet täysin turhaa työtä itsekin!
Nyt jos koskaan, kun kapitalismi on kaatumisen partaalla, jonka tosiseikan pääomien kiertokulun pysähtyminen meille paljastaa, on mainittujen puolueidemme toimittava tai sitten lopetettava itsensä työväenvallankumouksen tieltä!
Tämä ei ole vitsi, tämä on tosia joka näin historiaan nyt kirjataan. Oletko puolueesi ja sinä se surkea luuseri, vallankumouksen estäjiä vai sen rakentajia mitataan juuri nyt, tänä aikanamme!


Hannu Rainesto