torstai 23. kesäkuuta 2016


Kysymys Suomen itsenäisyydestä





Minä vaadin Suomen itsenäisyys pelleilyn lopettamista ja Suomen liittymistä Venäjään, jotta kansamme pelastuisi.


Vetoan Venäjään, jotta se pitäytyy Neuvostoliittoa edeltäneeseen aikaan ja peruu NL:n tekemät kaikki valtiolliset päätökset laittomina.

Suomen kansalle on paljon parempi elää Venäjän kapitalistien alaisena kuin omien maamme ja isänmaansa myyneiden huijari kapitalistien. Suomen valhe tulee lopettaa, tällä kansalla ei ole mitään, mikä oikeuttaisi tälle itsenäisyyden. Pelkät huijarit ovat maatamme johtaneet pian jo vuosisadan, vaikka juuremme ovat syvällä Venäjällä.


Valtio tulee aina nähdä tosiasiain, maassa valtaa pitävän luokan koneistona, näin myös Suomen kohdalla. Meidän ei tulee jatkaa mitään parlamentaarista valtakirjaamme porvarivallalle, se ainoastaan huijaa ja hävittää kansallista omaisuuttamme ja itsenäisyyttämme läntisen kapitalismin sota-alustaksi Venäjää vastaan. Tätä sotaa emme voi voittaa vaan tuhoudumme sen mukana ikiajoiksi.


On turhaa uneksua jostain ikuisesta itsenäisyys haaveesta, sillä maailmaa ollaan jakamassa kapitalistien, heidän pääomiensa kesken käyttäen härskisti hyväksi ihmiset tietämättömyyttä ja heidän heikkoa mieltään.
Maita, kapitalistisen pääoman reviireitä ollaan monopolisoimassa, objektiivisten monopolisoitumisprosessien pakottamana, sitä tarkoittaa tämä uusi kylmä sota. Pääomat ovat kaiken toiminnan liikkeellä pitävä ja kaikkea määräävä voima, myös Suomen parlamentarismia, politiikkaa ja itsenäisyyttä. Kapitalismi eli yksityinen pääoma on se vihollisemme, joka meidät tuhoaa, jos emme ota siltä valtaa itsellemme.
Hieman huvittuneena joudun toteamaan sen kaiken näkevänä, että kansallinen itsenäisyytemme, on tuhon oma, jos emme liity Venäjään. Sillä lännellä ei ole meille mitään muuta annettavaa kuin valheellinen unelmansa vallata ja varastaa Venäjän luonnonvarat ja maa-alueet, raiskatakseen ne tässä yksityisten globaalien pääomien kasvikilpailussa.


En minä niin naiivi ole, että uskoisin kansalliseen itseään korjaavuuteen, todellakaan, ei pääomien valtaa määräävää objektiivisuutta voiteta uskolla subjektiiviseen korjaantumiseen. Ei todellakaan, subjektiivinen mieli ei maailmaa muuta kuten uskonomaisesti myös marxilaiset niin uskovat. Aina ennen sosiaalisen mielen hallintaa edeltää pääomien määräävä, niiden objektiivinen valta. Siksi tämä valta tulee ottaa vain kansan yhteiseen haltuun, jotta voimme sitä hallita. Tämä on sitä itsenäisyyttä, ei tämä jota nyt pääomien vankina elämme! Tämän, nyt vielä paljastetun haaveen toteuttaminen edellyttää määrätietoista johtajuutta. Eikä tätä johtajuutta ole yhdelläkään porvarismiin taipuvalla pikkusieluisten joukolla, joka nyt maatamme ja kaikkia puolueitamme johtaa. Siksi olemme suuremmassa vaarassa kuin koskaan, sillä olemme kuin selälleen heitetty Suomineito läntisen pääoman edessä, odottamassa sen pääoman tunkeutumista ruumiisemme!


Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö