perjantai 1. huhtikuuta 2016


Vallankumous tai kuolema!





Kutsunut teidät kaikki kommunistit ja vallankumoukselliset koolle tilaisuuteen jossa esitän strategiset toimenpiteeni vallankumoukselliseksi etenemiseksi. Nämä olen toki esittänyt jo monesti kirjoituksissani, ette vain ole kyvykkäitä kuunteleen, lukee ja ymmärtää. Odotan vastauksianne.

Perustan ensiksi paikalle saapuneista kaksi isoa ideologista ryhmää tapaamisessa, joita molempia itse johdan ilman veto oikutta muille. Toinen ryhmä on eettisfilosofinen, sen monissa ilmenemismuodoissaan ja toinen taistelustrateginen. Tämän lisäksi perustaisin jokusen pienryhmän suunnittelee erityisiä asioita. Velvoittaisin osallistujia ja ryhmän jäseniä uskollisuudella tai paikalta poistumisella.
Nämä ryhmät luovat itse toimintamallinsa, jotka minä ensin hyväksyn, kehitän tai hylkään.

Kyse on organisoitumisesta oikealla tavalla, tilanteen vaatimalla tavalla ei siis asettumisesta parlamentaariseen toimintaan ja valvontaan.
Luokkasota on sotaa silloin, kun siihen on velvollisuus, pakko ja tilanne. Aikakauden analyysi kertoo meille, että nyt jos koskaan on syytä alkaa organisoituun, sekä sadoiksi salaisiksi soluiksi, että julkiseksi vallankumousjärjestöksi että muodostaan uuden yhteiskunnan rakentamisen ensiaskeleet käytännöksi.

Paikalle tulevat analysoidaan heidän osaamisensa, halunsa, kuntonsa, koulutuksensa perusteella jaetaan vastuualueilleen johtajiksi. Nämä muodostavat ryhmiä jotka muodostavat soluja ja valitsevat itse johtajansa. Nämä kaikki ovat uskollisia ja velvollisia ylöspäin hierarkiassa sille linjalle ja niille strategioille joka neuvotellaan ensiksi perustetuissa kahdessa pääneuvostossa ja jotka minä hyväksyn tai hylkään etäistavoitetta toteuttavina tai sitten ei. Tämä pyramidi on se malli, josta on pakko aloittaa. Pyramidilla on neljä sivua, jokaiselle sivulle on oma strategien alueensa ja tehtävänsä.

Kaiken tarkoitus on vallankumous, sosialismi ja kansanvallan pystyttäminen niin että lopulta voidaan siirtyä kommunismiin ja lopettaa minun valtani ja siirtyä vain neuvostojen valtaan kehittään uuden vallankumouksen, itsenäisen ihmisen tuotantotavan tieteellistä synnyttämistä.

Kyky järjestäytyä on vallankumouksellinen teko! Tämä strategia on ihmiskunnan voittaja strategia!

Hannu Rainesto
Johtaja
Punakaartien keskusjärjestö