tiistai 15. marraskuuta 2016

Kapitalismi, kulttuurien hautausmaa!


Asia on nyt kuulkaa niin että moni/multikulttuurisuus on meidän yhteinen toive ja tavoite, ei suinkaan yksikulttuurisuus. Multikulttuurisuus ei kuitenkaan tarkoita kansojen pakottamista liikkeelle asevoimin, jotta voimakkaat voivat syödä heikot vaan päinvastoin. Multikulttuurisuus on kaikkien kulttuurien niiden omaehtoista kehittymistä, ilman ulkopuolisten puuttumista siihen. 

Kapitalismi ajaa ja päätyy yksikulttuurisuuteen, koska pääomat säätävät näin. Pakolais- ja maahanmuuttoliikehdintä on vain välivaihe tässä prosessissa, vaikka tässä hetkessä näyttäytyykin multikulttuurisuudelta.
Sosialismin tavoitteet ovat tässäkin kohtaa toisin ja siten myös paljon paremmin. Sosialismissa lähdetään kansojen ystävyydestä, solidaarisuudesta, ei toisten hyödyntämisestä omaksi edukseen vaan kaikkien yhteisestä, vapaasta, yksityistä pääomaa vailla olevasta yhteistoiminnasta kaikkien omaksi ja yhteiseksi parhaaksi.
Kulttuurit ovat suuri yhteiskunnallinen rikkaus, jonka kansat ovat meille tuottaneet, mutta jonka kapitalismi on alistanut rahasammokseen.

Tässä puolueille vapaasti otettavaksi uusi strategia tämä rasistisen, riistävän, kapitalistisen, pakottavan alistamisen tilalle, ottakaa ja hyödyntäkää!