lauantai 10. tammikuuta 2015

Käsitys kommunismista on lähes kaikilla väärä, myös useilla kommunisteilla!


Kommunismi on yhteisöllisyyttä, epäitsekästä työtä työväestön ja kaiken syrjityn kansanosan hyväksi. Kommunismi on luokkataistelun tiedostamista ja johtamista, jotta luokkavihollisesta päästään. Kommunismi on tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden tavoittamista.

Kommunistilla ei ole vihollisia, miksi olisi. Kapitalistinen yhteiskunta on jakautunut tosilleen vastakkaisiin luokkiin, joista omistavalla luokalla on valtio, valta, aseet ja asevoimat omistamattomia vastaan. Olette porvarit lukeneet läksynne huonosti jos muuta olette luulleet!

Omistaminen ja omistamattomuus, on naiivia kuvitella että ne olisivat sovitettavissa, raamatun, konsensuksen tai muun tempun varjolla tasa-arvoisuudeksi. Opettele porvari luokkateoriaa ymmärrät jotain jota et ole vielä koskaan ymmärtänyt saatat sivistyä ja valita kommunismin

Luokkajako ei ole fundamentalismia mutta yksityisten pääomien puolustaminen sitä on, uskoa omaan mahtiin ja ylivertaisuuteen. Kommunistille ei tule mieleenkään olla vain itseään varten, sillä silloin hän menettäisi koko arvomaailmansa!

Kommunismin tavoite on globaali internationalismi, solidaarisuus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus. Niin kaunan kuin on luokavihoilinen, on myös uhka olemassa. Kapitalismi onnekesemem globalisoituu myös, joten kaatuessaan se dominoefektillä läheskaiken jolla se voi elää. Tämä tosiasia on kommunistisille puolueille vielä hämärän peitossa, mutta toivottasti lukevat ja ottavat vaarin tästä toiminalleen, kun eivät minua ole huolineet.

Hannu Rainesto