perjantai 4. joulukuuta 2015


Maailman pelastamissuunnitelma



Seuraava paljastaa kuinka yksinkertaista kaikki olisi, jos vain päättäjänne, että pääomienne omistajat ymmärtäisivät ajatella kokonaisuutta itsensä sijaan.
Kohta kolme sisältää itsessään myös luonnon ja luonnonvarojen pelastamisen.



Kolme suurta muutosprosessia muuttaa koko maailman, sota ei nyt kuulu näihin; Koittakaan siis miettiä, miten arvolaki tässä sanoisi näistä kolmesta suuresta prosessista. Kaksi prosesseista on kapitalismia pelastavia, yksi ei.

Oma miettiminen on tässä tärkeää, sillä se myös opettaa teitä, toisinkuin minä siihen pystyn kanssanne.

1. Kapitalismi purkaa monopolinsa, mutta koko maailman aseet auroiksi ja käyttää kaikki maailman tuotantovoimat ja pääomat koko maailman ihmisten hyväksi, käynnistämällä globaalit hyvinvointi prosessit kaikilla elämän perustarvetuotantoaloilla. Tämä käynnistää teollisuuden, pääomienkiertokulun että nostaa ostovoiman pilviin, mutta synnyttää myös globaalin valtiomonopolistisenkapitalismin joka antaa tilaa poliittiselle kähminnälle.

2. Yksityiset kapitalistit kaatavat kapitalistiset monopolit itse ja toteuttavat siten yhdessä koordinoiden kohdan yksi ohjelman. Näin he välttävät valtiomonopolistisenkapitalismin ja saavat pitää johtajuuden itsellään, että pääomien kertymän aloitteen itsellään. Itselläni on tässä kohtaa olemassa prosessi odottamassa.

3. Kapitalismista siirrytään sosialismiin ja toteutetaan siten kohdan yksi ja kaksi ohjelma, mutta ilman valtiomonopolistakapitalismi vaihetta, että yksityisen pääoman johtajuutta vallan ollessa koko ajan työväenluokalla, sen työläisneuvostoilla, että sen omalla johtavalla kansanpuolueella.

Itse kannatan kohtaa kolme, koska se on väistämättä se lopputulema, johon kaikki lopulta johtaa. Huomaatte varmaan pian, että kohtia yksi ja kaksi, eivät kapitalisti pysyt toteuttamaan, joten jäljelle jää vain vallankumous, kapitalismista sosialismiin siirtymisen prosessi. Tämän pitäisi edellyttää myös teidän ajattelunne korjaamista, miten te siihen kykenette, on elämänne suurin kysymys!

Hannu Rainesto

torstai 3. joulukuuta 2015


Rakastakaa Marxismileninismiä, sillä se on osa Tieteellistä maailmankatsomusta käytännössä!




Marxismileninismi on neljän keskeisen opin kokonaisuus jotka yhdessä selittävät tieteellisen maailmankatsomuksen sisällön. Tieteellinen maailmankatsomus selittää tieteellisesti luonnon, Ihmisen ja yhteiskunnan keskeiset rakenteet, niiden sisällön, kehityksen että näiden yleiset, yksityiset ja erikoiset yhteydet.

Tieteellinen maailmankatsomus saa selittävän perustansa tieteen filosofian; tieteellisen otteen, tieteellisen metodiikan, tieteen kriteerien kautta, joten se on osa tieteen filosofian materialista oppia.



Marxismileninismi on tieteellinen perustaltaan, siksi tiede on sen neljäs keskeinen oppi. Tämä lisänä siihen perinteiseen käsitteeseen, jonka mukaan tieteellinen maailmankatsomus on vain kolme keskeisen opin kokonaisuus. Tämä on nyt tärkeää ymmärtää, sillä juuri tämä tieteen filosofinen osa, täydentää tieteellisen maailmankatsomuksen ja marxismileninismin niin, ettei niiden selittämistä voi enää toteuttaa epätieteellisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sosialistisen ja kommunistisen liikkeen patistamista koulunpenkille, opettelee tieteellisen maailman katsomuksen, vulgaarin uskovaisen otteensa sijaan tieteen filosofista otetta.



Hannu Rainesto​