lauantai 14. maaliskuuta 2015



Vallankumous, rakastakaa sitä, sekin rakastaa teitä!



Minä en puhu muusta kuin vallankumouksesta, koska muunlaista muutosta ei ole kuin vallankumous. Siksi puhun aina samalla myös tieteen vallankumouksesta, koska sillä on tasan sama kehitysmääritelmä. Mutta sekään ei näemmä auta, aina mennään siihen mikä on muualta syötetty, ei järjellä mietitty!

Ystäväni, sinä teet saman virheen kuin kaikki meidän kommunistimme, et osaa tehdä asioita aikajanalle, et antaa tapahtumille tarvittavia arvoja, joilla merkata ne aikajanaan. SKP heitti minut ulos, kun yritin saada järkeä päähän, samoin sata muuta järjestöä eikä heidän kuitenkaan olisi tarvinnut kuin kuunnella hetki ja pyytää näyttämään!
Ilman oikeaa metodia on vaikea hahmottaa koko asiaa, siksi siitä tulee sekasotku jota sitten täydennetään mielikuvituksella...

Minä olen helppo, en hankala, te muut olette juntteja, kun ette halua selvittää vallankumousta vaan tyydytte teille syötettyyn valheeseen. Olette jarruttajia joka puolue, kapitalismin perseennuolijoita, en pidä teistä laiskurit!

Ensin tulee romahdus, sitten kaaos ja sitä seuraa järjestys jos seuraa, riippuu siitä onko kenelläkään teoriaa uudesta hallussa. Tämä on kuitenkin aivan liian vaikeaa teille ja vale-kommareillemme ymmärtää mitä nyt olisi tehtävä. Heitä ja teitä kiinnostavat vain aloitteet, joita porvaripaskiaiset teille vääntää ts. te ja he peesaatte heitä heidän laduillaan ilman mitään omaa otetta asioihin saati vallankumoukseen...

Vallankumous ei ole laululiikettä. Vallankumous ei ole myöskään kansannousu, vallankumous on uusi tuotantotapa, edistystä, kehityksen etenemistä. Vallankumouksen vastustaminen on typeryyttä, täyttä hulluutta, suurta jarruttamista, idiotismia joka teille on syötetty!

Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö

perjantai 13. maaliskuuta 2015



Vaali tekstini, pakillinen verta!




Olen Hannu Rainesto, teollinen muotoilija, suunnittelija ja taiteilija nyt eläkkeellä 65v. Työni olen tehnyt Rib-pelastusveneiden parissa. Kaikilla maamme Merivartioasemilla mm. Santiossa, Raumalla, Porissa, Kalajoella on Rajavartiolaitoksen satamassa suunnittelemani isot Rib-veneet työstäni esittää. Minulla on kaksi aikuista lasta, molemmat työelämässä. Asun Euran Kiukaisissa kolmen kissan kanssa.

Keskityn kaikessa Ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseen, se on ollut keskeinen arvoni jo 17 vuotiaasta alkaen, kun liityin kommunistiseen puolueeseen havaittuani maailman surkeuden. Mikään muu ei ole koskaan saanut minulta samaa huomioita kuin tämä ja työni, eikä saa. Satakunnassa on samat keskeiset ongelmat kuin muualla Suomea, kapitalismin kriisi on kärjistänyt yhtk luokkasuhteemme ja suuret joukot ihmisiä on pudotettu kyydistä. Tämä ei saa jatkua enää päivääkään, vaikka vallankumouksen teen jos tähän ei saada pian muutosta! Keskeisintä tässä kaikessa on hylätä vanhat puolueet, ne ovat jo vuosikymmeniä möhlineet, erityisesti porvariston tulee siirtyä syrjään ja kauas minusta!

Lapsiperheiden hyvinvoinnin perusta on riittävässä toimeentulossa, aivan kuten kaikkien meidän. Lasten ja nuorten tulevaisuus on kiinni siitä millaiset näköalat ja mahdollisuudet heille saadaan aikaiseksi, nyt ne ovat romahtaneet. Omien lapsieni maailmaan sijoittumisen myötä olen tullut hyvin tietoiseksi siitä, mikä merkitys on työllä, kunnon palkalla ja arvostuksella heille ja heidän hyvinvoinnilleen. Tämän toteutuminen tulee olla minun ja jokaisen meidän keskeinen huoli sillä vain siinä on nuoren mahdollisuus, mitään tästä tinkimättä emme voi tehdä. Minun keskeinen huoleni on tuottaa työtä ja näköaloja kaikille, ja parhaaksi tässä näen uudet innovaatiot ja niiden käyntiin rahoittamisen. Tässä on työtä äärettömästi, mutta myös mahdollisuuksia, tämä ei kuitenkaan lähde velkavetoisia yrittäjiä tuottamalla. Pitää mennä paljon syvemmälle yhteiskuntaa rahoittaviin tekijöihin ja myös tuloksien jakamiseen yhteiseksi hyväksi Itsekkyyden aika on lopullisesti ohitse jos minä siitä päätän!

Tässä maailmassa jota kapitalismi on, on kaikki kiinni rahasta joka voiton maksimoinnilla tuotetaan, tästä pitää luopua ja ottaa uudeksi maksimiksi Ihmisen ja luonnon hyvinvointi. Tämä tarkoittaa kapitalismin hylkäämistä, itsekkyyden heittämistä roskiin, yhteisöllisyyden nostamista tähdeksemme. Ihmisen elämänkaari on kehdosta hautaansa, tämä väli meidän tulee elää hyvin eikä se saa katketa huonoon hoitoon ja katkeruuteen vanhuuden koittaessa. Sanonkin usein että köyhät ja vanhat tulee aseistaa niin pääsevät itse sanomaan, mikä tässä huolehtimissa ja hoidossa mättää jos ei heitä muuten kuunnella!

Nato on ainut uhkamme, ei mikään muu, sen astuminen jalallaan maaperällemme saa Venäjän väistämättä vetämään varmistimen pois päältä aseistaan myös Suomen kohdalla. Venäjä on mahdollisuus, suurin mahdollinen mahdollisuus jota voimme toivoa, joten toimemme tulee asettaa tämä mahdollisuus hyödyntäen eikä sotkemaan tätä kuten nykyinen porvarien ahne hallitus, YLE ja Ulkopoliittinen instituutti UPI kaikin keinoin nyt yrittää. Alas kaikki natohaukat maassamme, jos ei muuten niin vallankumouksella!

Äänestäjien tulee ottaa ja miettiä nyt hetki, tämä voi olla siihen heille viimeinen, sillä mikään ei lopulta estä kapitalismin romahtamista. Pääomien uusintamiskierto on pysähtynyt, eikä sitä saada käyntiin ilman kylmää tai kuumaa sotaa. Tämä tarkoittaa että kaikki maailman pääomat tulevat romahtamaan, jos emme saa kaikkea perustuotantoa täyteen vauhtiin. Metallin-, kaivoksien-, muovin-, elektroniikan ja näiden oheisteollisuuden tulee päästä täyteen vauhtiin ja nopeaan. Ongelma on kuitenkin myös siinä että luonnonvaramme loppuvat, luonto ei kestä kapitalista tuotantoa, eikä yhteiskunta näitä kapitalistisia tuotantosuhteita joissa harvat rikastuu ja enemmistö köyhtyy! Miettikää jos osaatte tai ajelehditte pian kuin vene ilman peräsintä karille jossa ei ole enää pelastajaa!

Hannu Rainesto