tiistai 20. toukokuuta 2014

Suomi, katoava reviiri kapitalistiemme suunnitelmissa



Tämä koko asia on puettavissa yhteen ainoaa käsitteeseen, kapitalismiin. Ja sen kannattajia olette kaikki, kahta tuntemaani lukuun ottamatta. Kapitalismi hallitsee maailmaa, EU:ta, USA:ta ja Venäjää ja siis myös Suomea. Kapitalismi toimii kun sen sisältämä riisto toimii, nyt se yskii ja pahasti ja tarvitsee lääkityksen jotta pääomien uusintamiskierto saataisiin jälleen käyntiin. Keksiikö kukaan mikä on se keino, joka tämän pääomien uusintamisen pyörän saa jälleen pyörimään? No, mikä sitä ylipäätään pyörittää, mikä tekee kapitalismista kapitalismia?

Maailma on kapitalistien hallussa, eikä sillä ole väliä minkä maan kapitalistien, maathan ovat heidän keskenään sopimia reviirejä saada verottaa reviirillään asuvaa kansaa. Mitä isompi väkijoukko reviirillä asuu, sitä enemmän se pyörittää pääomia ja sitä suuremmat ovat myös alueen verotulot, mutta ennen kaikkea kapitalistien omat pääomatulot. Tämän pelin on Suomi jo hävinnyt, siksi suurkapitalistimme täältä katoavat, maa on varattu jo ylimeno ja kauttakulkumaaksi itäisen naapurimme, Venäjän reviirille, sen haltuun ottamiseksi heiltä.

Venäjällä ei ole tarvetta kasvattaa reviiriään, sitä on heillä aivan tarpeeksi, heillä on ainoastaan tarve turvata omat alueensa. Suomi on Venäjän katsannossa ollut alue jota ei ole tarvinnut pelätä, mutta ei ole enää ja jos menemme Natoon, olemme silloin vihollinen, koska olemme läntisen reviirijoukon hallussa.
Rikkaat poistuvat täältä, sen pitäisi kertoa mitä tänne jääville on varattu, vaan eipä kerro, uho vain kasvaa tulevan tuhon edellä.
Suomi ja suomalaiset ovat kansa ja maa joka on häviämässä kansojen joukosta, koska ei osaa asettautua maailmanjaossa oikein, oikealle puolelle suhteessaan naapureihinsa.


Kapitalismi on siis kaatumassa, se hävittää kaatuessaan kaiken jos emme sitä pistä naruihin ennen sitä. Venäjän vihaajat ovat tässä kaiken suurimmat uhkamme ja siten myös olemassa olomme viholliset. Pohjanmaan voisi hyvin antaa pois, koska emme me sinne järkeäkään saa vietyä. Koko maata ei kannata tuhota näiden pölkkypäiden uhoajien vuoksi, tuhotkoon itse itsensä omiin koloihinsa. Joensuu, Jyväskylä, Vaasa linja riittää hyvin meille alueeksi jolla elämme, ja tälle alueelle me muutenkin jo pakkaudumme, koska kapitalismin etu on keskittyä. Pohjanmaasta tulee kaatopaikka maailman jätteille, siellä on riittävän tasaista eikä siellä asu pian enää ketään ja tämä ei ole minun vaan läntisten maiden suunnitelma. Siksi ydinlaskeumat Pohjanmaalle eivät ole heille kauhistus vaan toivomus. Tämä oli muuten yhden ystäväni Lenan näkemys myös, saatoin jopa häneltä tämän ensiksi kuulla.

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Rakkautemme sosialismiin



Neuvostoliitto ei ollut mitään reaalisosialismia, siellä oli vallassa vain reaalivaltiomonopolistista kapitalismia ja hetkittäin sosialismiin pyrkiviä voimia. EU:sta on muodostumassa samanlainen valtiomonopolistinen kapitalistinen kokeilu kapitalismin pelastamiseksi tai vielä pahempi, natsien, kaiken humanismin hävitysleiri. Signaalithan jo kertovat tästä EU:n tulevasta kehityksestä oikeastaan kaiken, siksi onkin vaikeaa ymmärtää että kaikki puolueemme sinne edelleen haluavat, aivan kuin niillä ei olisi mitään kykyä mihinkään analyyttiseen ajatteluun. Ja nämä sitten meille lupaavat vaikka kuun taivaalta, vaikka eivät edes itse ymmärrä näkemäänsä saati että näillä olisi esittää meille vaihtoehto. Yhtä kaikki, koska on vain yhtä kapitalismia, ei kapitalismin raameissa ole meille tarjolla parempaa, nyt olemme armotta matkalla nykyistä pahempaan!

Valtio on aina omistavan luokan luomus ja monopoli sekä omistavan luokan monopolien vartija. Sosialismissa valtiot kuoleennutetaan pois, sosialismin yleinen tendenssi on siis valtiota vastaan ne hävittääkseen. Sosialismi on kapitalismin purkutyömaa, eikä kommunismiin siirtyminen sosialismista onnistu, jos ei valtiota ole ensin kuoleennutettu pois.
Sosialismi ei tarkoita takapakkia, se tarkoittaa kapitalismia korkeammalle nousua. Sosialismi hävittää kapitalistiset tuotantosuhteet eli pääomat omistavan luokan, mutta ei suinkaan sitä kaikkea hyvää joka kapitalismin aikana on luotu, ja jota kapitalismi on itse parhaillaan meiltä hävittämässä. Sosialismi on siten yhteiskunnan pelastus, vapautus rakastamasta kiusaajaamme.

Yhteiskuntamuodostumien ydin on tuottaa yhdessä tarvitsemamme välttämättömät tavarain ja palveluiden virrat. Tämä pyörä on kapitalismissa pysähtynyt, koska enää eivät pääomat voi kiertää, koska monopolien kehitys estää sen. Pääomien kiertokulussa syntyy se kaikki rikkaus, joka on kapitalismia kehittänyt, mutta enää ei tämä kiertokulku onnistu, koska ei ole ostovoimaa ja tavarain massoittaista kuluttamista. Kaikki ne hyvältä kuulostavat toimet säästämisestä, kierrättämisestä jne.. ovat kapitalismille vihollisia. Siksi ne alas-ammutaan aina, jos ne vaarantavat yhtään tätä kapitalistille välttämätöntä pääomien uusintamiskiertoa. Kapitalismi on tuhoutumassa, mutta se on tuhoamassa myös luonnon ympäriltämme ja siten elämämme. Mutta onko yksikään puolue tätä ymmärtänyt kommunisteja lukuun ottamatta, ei varmasti ole.

Olette yksinkertaisesti hukkumassa uskossanne kapitalismiin ja huudatte vasta haudoistanne kommunismia apuunne. Itseään korjaavuus olisi tieteellinen tapa lähestyä asioita, mutta todistettavasti sitä ei hallitse kuin tieteellisen ajattelun hallitsevat ja heistäkin vai kapitalismin hylänneet. Kokemus ei riitä, se johtaa harhaan, kuten on tähänkin asti johtanut ja aina vasta kokemuksen jälkeen. Nyt tarvitaan jo järkeä yhteiskuntien luomiseen, ei brutaalia luonnonvoimaista kapitalismia, vaan järkeä joka perustaa itseään tieteelliseen ajatteluun, kokeeseen, mallintamiseen tieteelliseen selittämiseen. Puolueemme eivät tähän pysty, ne johtavat kaikki teitä harhaan, mutta Punakaartilla ei ole siihen tarkoitusta. Punakaartien tarkoitus on vapauttaa meidät kapitalismista ja korvata kapitalismi ensihätään sosialismilla, jotta joskus voisimme kehittyä kommunismi kelpoisiksi!



Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö