perjantai 29. elokuuta 2014



Tuhansien miljardien ruplien tilaisuus ja hallituksemme haluaa hukata sen!


Tuleeko koskaan mieleen, kun äänestätte Kokoomusta, RKP:tä, KD:tä, Vihreitä että äänestätte väärin, itseäänne vastaan, isänmaamme häviämisen puolesta.


Kapitalismi on romahtamassa, sitä ei voi hallita ilman kylmää tai kuumaa sotaa. Elämme vaarallista aikaa, sillä jo aika pieni seikka voi eskaloitua suureksi kriisiksi.
Talousjärjestelmämme riippuu täysin kapitalismista, ja sen pääomien uusiintumisesta. Nämä pääomat ovat suurimmalta osaltaan sidottuja korkean teknologian ja sotatarvikkeiden teollisuutteen. Kapitalismi on romahtamassa, sitä ei voi hallita ilman kylmää tai kuumaa sotaa, juuri tuon pääoma sidonnaisuuden vuoksi. Suomi on mukana tässä kapitalismin kriisissä, Suomella on köyhiä jo yli miljoona, hiljan vielä 0.7 miljoonaa, syrjäytettyjen määrän, lähes tuplatessa tuon luvun. Suomi on mukana tässä kapitalistisen järjestelmän luomassa kriisissä entistä vakavammin, jos Suomi tekee sopimuksia ja muita siirtoja kohti Natoa.

Hallituksemme on auttamatta rikollinen, se johtaa meitä kohti tuhoa, jota se ja sen eri elimet kuten UPI Ulkopoliittinen instituutti tutkijoineen, eivät ymmärrä. Syyttäjän tulisi uskaltaa toimia, mutta hän on sidosryhmänä hallitukselle, hallituksemme valtiopetosta tukemassa.
Suomen kaikki liittymiset läntisiin sotilas ja muihin aggressio liittoihin ja järjestöihin ovat tekoja, ei vain sotilaallisia vaan ennen kaikkea taloudellisia ja nämä johtavat suoraan Suomen vastakkainasetteluun Venäjän kanssa. Venäjä on piiritetty sadoilla sotilastukikohdilla, Suomi ei saa muuttua yhdeksi lisää, kuten Nato ja Suomen porvaristo haluaa. Nyt elämme viimehetkiä, torjua tämä porvariston kansallemme tekemä uusi petos!

Venäjä tarvitsee ystäviä, ystävyysliitot sen kanssa juuri kriisin alla, takaa Suomelle mahtavan aseman maailman suurimpien luonnonvarojen, ja suuren Venäjän kansan kehittämisen parissa. Venäjä kannattaa sitoa piiriimme, vihollisena emme sitä voi voittaa emmekä ryöstä sen luonnonvaroja. Kauppaa osaavat käydä kaikki, mutta vain miellä on aito oikea tilaisuus olla heidän suuri ystävänsä ja saada tästä maksimi hyöty kansamme ja kansojemme parhaaksi!
Rakastakaamme Venäjää niin sekin rakastaa meitä ja tarjoaa meille tulevaisuuden, joka Naton myötä muuttuu meille pelkäksi tuhkaläjäksi.

Ole Isänmaan ystävä, ole Naton ja länsiliittotumien vihollinen!

Hannu Rainesto

tiistai 26. elokuuta 2014



Kansantalouden perusta



Ystävät hyvät, mikäli haluatte ymmärtää maailman menoa oikein, on lähtökohdaksi otettava aina talous. Sillä ilman yhteiskuntamuodostumien talouden yleistä ja erikoista ymmärtämistä, ei voi olla mahdollisuuksia ymmärtää yhteiskunnallisia toimia oikein kuin sattumoisin.
Jokaisella yhtk muodostumalla on omat erityispiirteensä, kapitalismilla se on kaksijakoisuus, pääomat omistaviin ja niitä omistamattomiin luokkiin. Kapitalismin jälkeen tulevalla sosialismilla taasen pääomien yhteisomistus, jolloin myös nämä luokat katoavat.
Tämä muutos on mullistava ero kaikkiin menneisiin yhtk talousmuodostumiin, sillä aiemmin luotiin aina tätä jakoa omistajien ja omistamattomien välille, kun sosialismissa me vasta ensikerran yhteiskuntamuodostumien aikana puramme tätä jakoa.

Tässä on kyseessä sellainen yhteiskunnallinen muutos, jota ei voi ymmärtää lainkaan, jos ei ymmärrä tämän muutoksen, näitä jo tuossa mainittuja taloudellisia lainmukaisuuksia. Kapitalismi ei niitä meille opeta, eikä kapitalismin päällysrakenteet, kuten koululaitokset. Ne on tänä päivänä opeteltava lähinnä yksi tai yhdessä ystävien kanssa. Sen sijaan siihen joka häivyttää tämän oppimistarpeemme, siihen annetaan oppia jotta jatkaisimme etujemme vastaisesti kapitalistisen yhteiskuntamuodostuman eri arvoistavaa elämää. Minulle tämä ei kelpaa, toivottavasti ei sinullekaan ystäväni.
He, jotka tiedostavat heillä on vastuu siitä että muutkin tiedostaisivat!

Tuossa yritän selvittää lyhyesti kansantalouden perustan ymmärtämisen merkitystä. Tämä olisi erityisen tärkeää poliitikoille, toimittajille ja muille aktiiveille joille pääosalle kansantalous on kuin kapitalismin näkyvää rahataloutta.
Abstrahoidaan kuin tauti esiin tautien joukosta, kansantalouden ymmärtäminen ole sen kummempaa. Näistä premisseistä sitten johdetaan sekä totuus esiin nykyisestä, että uusi parempi malli tulevaisuudelle.

Hannu Rainesto

maanantai 25. elokuuta 2014



Meillä ei ole koskaan ollut yhtä paljon ja yhtä vähän samaan aikaan



Kapitalistinen kehitys on nurinkurista, ensin luodaan teknistaloudellinen ihme ja sitten se otetaan kansalta pois, jotta rikkaat rikastuisivat entistä enemmän..


Kapitalismi tuotantotapana on kuin sairaus, sitä pitää saada, kaikki haluavat mutta sairastuvat heti sitä saatuaan, mitä enemmän kapitalismia, sitä enemmän siihen sairastuneita.  
Kapitalismia voi verrata myös jumala uskoon, sillä sekin lupaa vaikka kaiken kunhan uskoo, mutta ei koskaan näytä sitä mitä on luvannut. Tosiasiassa kapitalismi jakaa meidät voittajiin ja häviäjiin jakosuhteella 1:10. Yksi voittaa yhdeksän häviää. Paradoksi syntyy siitä että nuo yhdeksän tuottavat tuon kaiken, sekä voittajat että häviäjät ja vain kuluttamalla työvoimaansa.

Työvoimamme onkin aivan jotain muuta kapitalismissa kuin olemme koskaan ymmärtäneet. Työvoimamme on rikkauden lähde, mutta se rikastuttaa vain kapitalistin, ei meitä jotka sitä itsestämme luovutamme. Tällä tapahtumalla on nimikin kansantaloudessa ”riisto”, siinä määritellään kuinka työ tulokset riistetään tuloksien tekijältä.

Liian moni meistä uskoo valheen työstä ja sen olemuksesta, erityisesti tähän syyllistyvät korkeasti koulutetut, joiden pitäisi ymmärtää enemmän, mutta ymmärtävät entistä vähemmän. Tällekin on nimi ”aivopesu”. Heistä tuleekin virkamiehiä kapitalismin palvelukseen, ei suinkaan kansan, tuon työvoimaansa kuluttavan syrjityn joukon. Valtion ja yksityisomaisuuden alkuperän tunnettuamme, ymmärrämme tuonkin paradoksin.

Hannu Rainesto