tiistai 27. syyskuuta 2016


Riisto, on elämämme ryöstämistä taloudellisen perustan avulla


Tarkoitamme riistolla mitä tahansa siksi nimitettävää, tarkoitan minä, sillä aina sitä, joka johtuu yhteiskuntamme perustasta, siitä perustasta joka luo myös lopulta meidät päälleen kasvaneet. Me olemme yhteiskuntamme tuotteita kaikkine ristiriitoineen.


Kaikki yhteiskunta muodostumat luovat yhteiskunnan perustan jonka päälle kohoaa koko Infrastruktuuri, kaikki laitokset ja poliittiset puolueet ja ryhmät. Kaikki nämä ovat siis perustan päällä olevia rakennetta ja imevät itsensä perustastaan. Perusta on yhteiskunnan taloudellisen tuottamisen menetelmä, orjanomistuskausi, feodalismi, kapitalismi, sosialismi sekä kommunismi, kaikki nämä ovat tuotantotapoja ja niin sekin, jonka nykyaikaiset Ihmiset kuvittelevat tulevan kapitalismin tilalle.
Kyse on aina tavasta järjestää yhteiskunnallinen välttämätön tuotanto, nyt se on yksityiseen pääoman omistamiseen perustuvasti järjestetty. Sosialismi ja kommunismi ovat samoin taloudellisia perustoja, mutta yhteisölliseen pääoman omistamiseen perustuvia.


Kun tutkimme mitä tahansa liikettä jota meille esitetään niin nekin tarvitsevat taloudellisen perustan niin Anarkismi, Kommunalismi, Zeitgeist liike, Talousdemokratia jne..  Kyse lopulta on siitä, kestävätkö ne kriittisen tarkastelun, kriittisen havaintoverkoston laajan kaiken kattavan tarkastelun. Huomaamme pian, että vain kommunismi selviää tästä tarkastelusta lähes ehjänä, koska se ei yritä olla mikään puolinainen parannus, vaan kokonaisvaltainen koko elämämme kattava uusi järjestelmä eli uusi tuotantotapa, jolla on laaja tieteellisen tarkastelun kestävä teoria pohjanaan. Kommunismi luo meille uuden oikeudenmukaisen perustan!


Kyse muutoksessa on todella kyse vallankumouksesta, perustamme muuttamisesta ei enää mistään kapitalismin hoidosta.
Vastataksemme kysymykseen mitä riisto pahimmallaan on, joudumme toteamaan sen olevan, koko elämämme ryöstämistä taloudellisen perustamme avulla. Tämä perusta oikeuttaa työvoiman työn tulosten riiston ja suojelee näitä riistäjiä väkivaltakoneistojensa avulla.
Kapitalismi täyttää nyt tämän määritelmän, onhan se päälleen kohonneen koko elämämme perusta, niin käytäntönä kuin teoriana!
Me emme sano hyvästi kapitalistit, sillä he olivat lopulta vain pelkkiä riistäjiä luomansa globaalin kapitalismin tuotantotavan avulla. Me sanomme, menkää helvettiin, me emme teitä emmekä porvareitanne tarvitse itsemme todentamiseen, vaan laitamme teidät vastuuseen!
Tämä on vihapuhetta, tämän puheen lopputarkoituksena on kapitalismin hävittäminen juurineen sosialismin, tämän kapitalismin purkutyömaan avulla.

Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö