tiistai 30. kesäkuuta 2015

Suhteemme objektiiviseen todellisuuteen



Hyvät Ihmiset, uskotte ymmärtämättömyyttänne että olette saaneet kapitalismin jonkun tahdosta ja pidätte siitä nyt fanaattisesti kiinni, minä en. Minulle muutos on ainoa mihin uskoa ja siksi vain tieteellinen ote asioihin on ainoa oikea ote lähestyä maailmaa. Subjektiivinen mielemme on vasta seurausta tapahtuneesta ja pääosalle meistä se on meille annettu  Vain tieteellisen otteen omaavat voivat olla irrallaan tästä mielemme kahlehtimisesta. Oikea otteinen kommunisti on tällainen tieteellisesti virittätynyt, väärä otteinen kuin kuka tahansa uskovainen toistaessaan uskoaan.

Tulevaisuuden tutkimus on tieteenala, ei uskoa johonkin. Sitä tarvitaan ei ennustamaan vaan ennakkoon varmistaan mitä tuleman pitää. Tulevaisuuden tutkimuksta käytetään mm. teknologiassa, kun luodaan tuotteelle ikähaarukka, jotta se ei kestä liian kauan tai päinvastoin, rippuen kuka mitäkin tarvitsee. Selvästikään tässä ei ole kyse ennustamisesta. Tulevaisuuden tutkimuksella voidaan myös tarkistaa onko jokin tapahtunut kuten sen oli ennustettu tapahtuvan ja vetävän tästä sitten loogisia johtopäätöksiä, mitä todennäöiköisesti tulee seuraavaksi tapahtuun.
Historiallinen materialismi toimii oikein otettuna myös kuin tulevaisuuden tutkimus. Historiallinen materialismi ei ole historian toistamista eikä meille selittämistä, vaan tieteellinen suunta ja metodi, kuten myös dielektinen materialismi. Tieteellisyys on tässä se avain, joka täytyy kunkin hankkia jotta voi avata tieteellisen metodiikan lukot. Sosialistisessa koulussa me opetamme tätä tieteeellisyyttä erillisinä oppiaineina vapauttaaksemme Ihmisen uskonjen harhoista. Tämän puolesta on syytä taistella, sillä tämä on taistelua kaikenlaista pappispimitystä vastaan!

Jos kuka niin minä olen objektiivisen muutoksen puolella, pakkoa vastaan. Olisi teidänkin jo aika oppia tämä ymmärtämään, eikä toistaa ihmisen tahdon merkitystä ensisijaisena liikevoimana, sillä se ei ole sitä. Jumalat pitää hylätä, ne ovat sitä harhaoppia ja valetta! Valekommunistimme puolestaan uskovat että vallankumous on subjektiivisen tahdon tuote, ei ole, koittakaahan kommunistit ja muut pitää tämä nyt mielessännen johtotähtenänne eli paradigmananne. Vallankumous aivan kuten tieteen vallankumous on objektiivisten tosiasioiden tuottamaa, joka sitten vakiinnutetaan uudeksi uskoksi epätieteelliselle kannattajajoukolleen ts. siitä tehdään heille paradigma jota toteuttavat hegemonianaan, tämä on väärin. Tämänvuoksi juuri tarvitaan tulevaisuuden tutkimusta, jotta tähän valtavaan laadulliseen muutokseen vallankukseen voidaan mahdollisimman hyvin valmistautua. Kommunistimme ja muut puupäät kieltävät tämän ja ilmaisevat näin olevansa hyvin epätieteellisiä otteeltaan ja siten väärässä. He ovat myös pyhittäneet johtonsa asemaansa kuin papit virkaansa toistamaan taivaallista valhettaan. Kommunistit nyt olisi aika hylätä johtajanne ja valita joukosta uudet, ne tietelliseen ajatteluun vihkiytyneet. Kyllä siellä heitä on, kunhan vain suostutte näkemään. Edistys ei voi edetä uskon ja valheen varassa, se tarvitsee objektiivisen tiedon rakantaakseen polun joka edetessä pitää.



Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö