lauantai 7. marraskuuta 2015


Totalitarismi, rikos jota Suomen hallinto suojelee!




Oli sitten kyse kunnista, hallituksesta, kansanedustajista, Eduskunnasta tai johtavista virkamiehistä, on asia juuri näin.

Totalitarismin torjunta kuuluu Oikeuskanslerille, Eduskunnan Oikeusasiamiehelle, Valtakunnan syyttäjälle, Hallitukselle, Kansanedustajille, Perutuslakivaliokunnalle, kuten huomaamme, kukaan näistä ei hoida tehtäviään!

Perustuslakimme rikkojat eivät tule ole maan vallankumouksen suosiossa!

Kun ajattelee sitä ongelmaa mikä oli Lenin ja Stalinin edessä, kun Tsaarin hallintoa piti raivata kansanvallan tieltä, niin ymmärtää mikä ongelma on Vallankumouksen edessä missä tahansa. Ongelmahan ei ole vallankumouksen tuottamaa, vaan se ainoastaan joutuu sen ratkaisemaan!

Minä kannatan suurta järjestäytymistä, kansannousua kapitalismia vastaan. Tunnen kyllä realiteetit, aivopestyä ei liikkeelle saa enne kuin väärät luulonsa on päistäin deletoitu, aivot formatoitu ja uudet tulevaisuuden näkymät asetettu tilalle. Tämä selviää jokaiselle, kun tutustuu filosofiseen kategoriaan "Kieltämisen kieltämisen laki"

Tätä on kiva vielä jatkaa, sillä ei tämä ole kommunisteillemmekaan lainkaan selvää. Ei siis SKP:lle, KTP:lle ja vaikkapa valepunikki järjestö PTAJ:lle ja STP:lle.
Kieltämisen kieltämisen lakihan paljastaa sen, miten meidän tulee suhtautua vallankumouksen rakentamiseen, eikä se tue lainkaan näkemystä siitä, että voimme luottaa joukkovoimaan eli kansanrintamaan, joka ei ole läpikäynyt tuota deletointi, formatointi ja uuden ajatuksen asentamisen prosessia!

Jotta vallankumous olisi mahdollinen tänä päivänä edellyttää se kapitalismin tuottamaa kansan kurjistamista, ja sitähän se juuri nyt tekee. Vallankumouksellinen hetki edellyttää myös kahta muuta seikkaa, sekä kapitalismin pääomien uusintamiskierron totaalista pysähtymistä, että vallankumousta johtavan joukon yksimielistä, päättäväistä toimintaa ja tietoisuutta siitä mitä ovat asettamassa vanhan tilalle. Tämä prosessi käynnistää sitten kurjistuneen kansan ja sen muodostamien joukkojen liittyminen vallankumoukseen.
Vertaa tätä nyt kieltämisen kieltämisen teoriaan, ja mainitsemieni puolueiden ja järjestöjen toimintaan niin huomat, kuka tässä on oikeassa, ketä tässä pitää kuunnella ja seurata!
Ole hyvä, älä pakoile!!

Hannu Rainesto

perjantai 6. marraskuuta 2015


Suomen tie ei tule koskaan olemaan lännen tie.




Suomi saa todelliset turvallisuustakuut ainoastaan vetäytymällä täyteen diplomaattiseen puolueettomuuteen idän- ja lännen väliin.

Nato, USA ja Ruotsi tottakai haluavat että suomalaisten päänahka pitää nylkeä ennen heitä. Läntinen kapitalismi on romahtamassa, sotaa lietsomalla se saa teollisuuden pyörät pyörimään. Venäjän uhkaaminen tarkoittaa Suomen katoamista maailmankartalta, sillä ei venäläisillä ole tarvetta käydä perinteistä sotaa länsirajoillaan. Venäjä ainut tehtävä on puhdistaa länsirajansa satojenkilometrien matkalta, jos sitä uhataan lännestä. Keinot sillä tähän on, joten emme alta ehdi, jos Naton ja Ruotsalaisten kanssa heidän kimppuunsa aiomme.

Suomen tulisi vähentää länsisuhteitaan, jotta saavuttaisimme tasapainon tässä idän- ja lännen etuvartio asemassamme. Vain tämä on Suomalaisten etu ja tae siitä, että saamme elää rauhassa suurvalta konfliktien ulkopuolella.

Punakaartien keskusjärjestöllä on omakin käsitys asiassa, eikä se ole yhtä suopea lännelle ja Ruotsiyhteistyölle kuin tuo yleisten etujemme mukaan tehty analyysi. Punakaartien keskusjärjestön mielestä Porkkalasta Saaristomeren pohjoispuolelle asti tulee Venäjän voimakkaalla yllättävällä invaasiolla vallata vahva kolmiomainen sillanpääasema kiila, jonka pohjoiskärki ylettyy Tampereelle asti, josta se voi puolustaa sekä Suomea että Pietaria ja Kuolaa. Jos se ei vaaran uhatessa toimi näin, se menettää tämän sisääntuloalueen lännen sotajoukoille, Suomalaisen oikeistolaisen, kapitalisti vetoisten isänmaapetturien joukon toimesta. Näin joutuisimme sissisotaan, jonka torjumiseen tarvitaan ydinase arsenaalia ja Suomen hävittämistä.

Voimakkaan tulivalmistelun jälkeen tulee suorittaa nopea voimakas sillanpääaseman valtaus, tuoden samalla paikalle riittävä tulivoima torjua kaikki vastahyökkäykset. Tämä isku varmistetaan Itärajan takaa tarkoilla ohjusiskuilla ja lentokone varmistuksella. Suomalaiset sotajoukot, jos ne eivät välittömästi antaudu ne sekä suunnattaan suomalisten toimesta kohti tätä kiilaa ja samalla jaetaan torjumaan kuviteltua rajanylitulevaa maajoukkoa. Jolloin ne väsytetään paikalleen, pelkällä torjuntatulella.  Säkylän ja Niinisalon varuskuntien on syytä ottaa ja laskea lippunsa tällöin, jotteivat poikamme vaarantuisi toivottomassa taistelussa lännen kapitalistiroistojen puolesta.

Tällä Venäjän toimenpiteellä tilanteen niin sattuessa, on Turku ja Tampere eliminoitu ja asetettu selkeä uhka Helsingin länsipuolelle, mutta ennen kaikkea se on Suomalaisten suojaksi, sillä länsi ei näin saa kulkua ei Suomenlahdelle, ei Saaristomerelle eikä Pohjanlahdelle ja samalla tulee Ruotsin revanssimieliset valloitussotajoukot sidottua Tukholman itäpuolelle. Pistohyökkäyksin Venäjän tulee eliminoida Porin, Kuopion ja Rovaniemen lentokentät ja ottaa haltuun Porvoon öljyjalostamo.

Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö