lauantai 29. elokuuta 2015

Vallankumous filosofiaa jokamiehelle!



Perussuomalaiset ovat työläisiä jotka vasemmisto on jättänyt kyydistään porvari probakandan uhreiksi. Vain menemällä heidän joukkonsa ns. kadulle voi heihin oikeasti vaikuttaa.
Ilman persutyöläisiä ei vasemmisto saa koskaan sitä voimaa jota se tarvitsee, joten naiivi suhtautuminen persuihin ei auta kuin porvareita!
Vasemmiston yksi suuri virhe on usko lahjattomien diktatuuriin, kapitalismia ei yksinkertaisesti voi voittaa jos ei ole ajatuksia ja vapautta muodostaa teoriaa luokkataistelusta. Vallankumos on edelleen vain uuden toimivan asettamista vanhan toimimattoman tilalle, ei mitään muuta.
Tästä muutosasiasta, sillä jotta muutos olis mahdollinen joukkovoimalla edellyttää se yhteistä näkemystä tavoitteista, tahdosta ja menetelmistä. Lähes mahdoton vaatimus ennen kuin kaikilta on elämisen mahdollisuudet viety. Silloin ei taasen tarvita joukkojen täyttä ymmärrystä vaan ainaostaan johtoon asettuvien on ymmärrettävä, siksi kommunistinen puolue on välttämättömyys. Näin asiasta ei tule liian vaativaa, eikä se hajoa käsiin. Mutta mutta, vielä oleellisempaa on että on hallussa teoria siitä millä syrjäytetään romahtaneen kapitalismin kaikki koneistot ja enne kaikkea sen tuotantotapaa pyöritävä talouskoneisto, tuotantotapa!

Maisteri Koponen; Lenin painotti aina sitä että taistelutaktiikka on luotava konkreettisen tilanteen konkreettisen analyysin pohjalta. Ei siis voi olla mitään kiveen hakattuja suhtautumistapoja kilpaileviin poliittisiin ryhmiin vaan kaikki riippuu kulloisenkin tilanteen omasta dynamiikasta. Ei myöskään voida apriorisesti sanoa että jompikumpi tovereista olisi nyt väärässä tai oikeassa jonkin idealistisen perusteen nojalla, vaan kaikki riippuu poliittisesta todellisuudesta ja sen sanelemista mahdollisuuksista, joita kunnon kommunistien on epäröimättä hyödynnettävä.

Kaarlo Nurmikumpu; Ihan oikein,tosiaan Lenin osasi taktiokoida, -ja jopa liittoutua nk. sanoi, -"pirun kanssa", -mikä tarkoitti Tsaarin vastasiessa luokkataistelussa, porvarillsi - demokraattisen vallankumouksen voitoksi... helmikuussa, /maaliskuussa) 1917... Nykyäänkin on kommunistien osattava kulloiseenkin tilanteeeseen laatia parhain taktiikka, ja sitäkin on oltava kyky tarvitatessa nopeasti muuttamaan... oli Leninin opetus. -Henkilökohtaisessa vakaumuksessa korostan että ns. -työväenluokan m- l: t - kommunistit on osattava rakentaa kuhunkin tilanteeseen soveliain taktiikka, ja se, -kenen kanssa liitossa, ja -ketä vastaan, -unohtamatta peruperiaatetta ja sitä, -minkä historia on langettanut työväenluokalle, -siis sosialismin ja asteittain kommunsimin rakentaminen työtätekevien joukkojen kanssa. -Mitään ideologian vastaisia kompromisseja ei tule tehdä, -eli ei kompromissia tule tehdä vain kompromissin vuoksi, -vaan sen vuoksi, -että ko. kompromissit helpottavat päämäärään pääsyä.. -Tänäpäivänä on entistä välttämättömämpi aikaan saada toiminnanyhtenäisyys eri työtätekevien ryhmien, puolueiden kanssaa, -ja hyväksi on rakentaa erikoinen luokaliitto työväenluokan- ja talonpoikaiston välille - sosialismin puolesta, jne. -asteittain kommunismiin...
Hannu Rainesto; Tämän kun saisi kommaria leikkivien kaaliin niin pääsisimme eteenpäin, mutta he uskovat vielä vaaleihin, porvarien demokratiaan ja muuhun paskaan!

80% meistä taitaa olla taviksia työläisiä eli potentiaalisia sosialismin ja kommunismin kannattajia. Vain aivopesu on tehnyt heistä älyllisiä eunukkeja, ruskean reijän ritareita!
Sosialismissa nykyisenkaltainen lakiviidakko tulee korvata arvoilla joilla asiat linjataan ja tapahtumat verrataan sen jälkeen niihin. Tuomarin virat lakkautetaan kokonaan ja ne korvataan ajattelijoilla eli filosofeilla.
Lakiviidakon korvaamisella arvoilla säästetään miljardeja, etu ei siis ole vain tomppelien syrjään laittamisesta vaan myös valtavista säästöistä ja byrokratian purkamisesta!

Mitä siis on nyt tehtävä, on luotava kommunistien laadullisesti pätevien joukko eli joukko joka osaa ajatella, tuntee teoriansa ja on valmiin johtoon oikean hetken koittaessa.
Jos kommunistien kannatuspohja kasvaa vaikuttavaksi voimaksi on tilanne pian toinen, joten ajattelevien kommunistien tarve ei silloinkaan katoa vaan sen määrällinen tarve kasvaa ja muuttuu vastaamaan tilannetta.
Tällaisen joukon pystyttäminen on nykyhetken tärkein tehtävä. Joukon lekitimoiminen johtajaksi on seuraava tärkeä tehtävä ja näin muodostuu hierarkia joka on välttämätön luokkataistelun johtamiselle.
Meidän tulee luoda koneisto, se on kommunistisen työväenluonan demokratian ainut tae, se on sitä kapitalismin aikana ja se on sitä sosialismin aikana. Joka kommunisti joka ei tätä ymmärrä on itseasiassa hajoitaja, kommunistisen demokratian jarruttaja sillä vain voima joka vastaa tilannetta ja kokoajan valmiina voi johtaa työväenluokan tietoisimman osan, kommunistien joukkoja. Anarkistinen kuvitelma joukosta ilman johtajaa, hierakiaa ja teoriaa on lapsen uskoa.

PTAJ järjestön akressivinen toiminta soluttautuja Rainestoa kohtaan paljasti heidän kyvyttömyytensä kommunistiseen, teoreettiseen ajatteluun. Heidän kaltaisilleen ei saa koskaan antaa kannatusta, sillä se johtaa aina vain hajannukseen todellisten työväenluokan oman teorian (Tieteellinen maailmankatsomus) hallitsevien, filosofisesti (tieteellisemmin) ajattelevien ja että vasta kehitysvaihessa olevien edelleen hurmokselliseen asenteeseen taipuvien välille. Anarkistinen hurmos ei ole koskaan kommunismia, koska se ei ole koskaan tieteellisesti johdettua yhteiskunta teoriaa.
Kommunismi on yhteiskunnan tieteelliseen ajatteluun pohjautuvaa johtamista ei lippujen liehuttelua tai historialla ratsastamista. Kommunismi sulkee pois valuutta spekuloinnin, talouden markkinajohtoisuuden ja yksityisten pääomien omistamisen koska ne ovat määrääviä (riistäviä) yhtk. luokkia muodostavia menetelmiä. Kommunismi luo oman kaikelle kansalle ja elämälle tasa-arvoisen demokratian!

Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö