torstai 8. joulukuuta 2016

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/%E2%80%9D%C3%A4idit-ja-is%C3%A4t-voimattomia%E2%80%9D-%E2%80%93-ministeri-varoittaa-sis%C3%A4isest%C3%A4-uhasta-ylell%C3%A4/ar-AAleI84?fb_action_ids=10154766054459725&fb_action_types=og.comments

Syrjäyttäminen kansantalouden mekanismina




Ei tässä mitään pohdittavaa ole, asia on päivänselvä ja se voidaan myös mitata. Syrjäyttäminen on syrjäytymisen oikea nimi, se pitää ministerien ja virkamiesten nyt ensiksi mieltää, jotta voivat edes käsitellä asiaa oikein. Toinen seikka on ymmärtää, etteivät ministerit ole päteviä asiaa pohtimaan, hehän syrjäyttämistä juuri toimillaan tuottavat.


Syrjäyttämisen lopettaminen ei onnistu porvarivallalta pääoma kriisin aikana, sillä syrjäyttäminen on juuri yksi menetelmä hoitaa pääomakriisiä. Voiton maksimointi on niin kumma asia, että jos ei pääomat tuota, on niiden kuluja pienennettävä ja tällöin kärsijöinä ovat aina vähätuloisimmat ja heikoissa asemissa olevat.


Uskomattoman naiiveja nämä valitsemanne päättäjät hyvät äänestäjät. Miksi ette käyttäisi järkeä heidän valinnoissaan aina puolueosasto tasolle asti. Pahimpia ovat aina ideologiaa vailla olevat, sillä heillä ei ole mistä pitää edes kiinni.


Ja mitä asian mittaamiseen tulee, ei tarvitse kuin jakaa aseet syrjäytetyille ja katsoa olenko väärässä!
Hannu Rainesto


sserkker