keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Vallankumous!


Vallankumous, se jota odotatte ennakko ohjelmoituna kuin jotain joukko kokousta ja suurta mellakaa mutta eivät ne ole yhtä kuin vallankumous. Vallankumous on uuden talousjärjestelmän istuttamista vanhan tilalle, ei mitään dramatiikkaa. Tämän kun tajuaisitte, tajuaisitte jo paljon!
Kehotan lukemaan tieteen vallankumouksen teoriaa niin asia on paljon helpompi ymmärtää niin kuin se oikeasti on.
Vallankumousta voidaan toki vauhdittaa kansannousulla, vallankumous otetaan myös haltuun kansan toimesta, mutta vallankumous on vallankumous vasta sitten, kun se on vakiintunut uudeksi tuotantotavaksemme eikä siinä tarvita kuin päätös tai sitten vain ajelehdimme sitä kohti kaaoksien ja haltuunottojen kautta.
Oliskohan järjenkäyttö mitään työläiset, jotta voisitte siirtyä eteenpäin kehityksessämme ja vaatia kapitalismin tilalle sosialismia!

Hannu Rainesto  61

tiistai 7. huhtikuuta 2015



Vaalipuhetta!

 

Porvari kusettaa, mutta hyvinpä näyttää maittavan!



Kommunismiin on tarkoitus siirtyä vasta, kun kapitalistinen tie on kuljettu loppuun, sillä vasta silloin on tyhjennetty kapitalistien tuotantotapa. Vasta tällöin yhteiskuntajärjestelmä että ihmiset ovat valmiita siirtymään orjuutuksestaan eteenpäin, kohti sosialismia ja siitä sitten aikanaan kohti kommunismia.

Luetaan yhdessä kirjasta mitä se kommunismi on, kun ette minua usko. Kommunistit kapitalismissa eivät ole yhtä kuin kommunismi, kommunismi on tuotantotapa, eikä sitä voi esiintyä yhdessä kapitalismin kanssa, kuten ei kapitalismia kommunismin kanssa. Kommunismin kehitys utopiasta hypoteesiksi on eristetty ja selitetty kirjallisuudessa, sen voi sieltä lukea. Oleellisempaa on ymmärtää mitä haluaa tulevaisuudeltaan, tätä samaa porvarin tarjoamaa paskaa muodossa Kokoomus, SDP, RKP, KD; Perusuomalaiset ja Keskustapuolue sekä kapitalismi tai jotain parempaa.

Jos parempaa niin mitähän se voisi olla, riittääkö kyky ajatella sitä ihan itse. Väitänpä että ei, sillä muutos näkyisi ja olisi näkynyt jo vuosikymmeniä sitten vaikkapa vaaleissa?
Kapitalismi kehittyi aateliston jalan-alla, samoin sosialismi kehittyy kapitalistien ja porvarien jalan-alla. Jotta samapa tuo mitä ymmärrätte, lopulta aina nielette sen mikä teille syötetään ja vieläpä suu auki!

Hannu Rainesto No 61

maanantai 6. huhtikuuta 2015



Miksi kapitalistinen Suomi tarvitsee Hannu Rainestoa ja kaltaisiaan hallintoamme johtamaan, lue seuraava niin ymmärrät enemmän!
Hannu Rainesto, eduskuntavaaleissa no. 61 Satakunnanvaalipiiri.

 

Pääoma on meitä kaikkia varten!

Kapitalismin aikana talous tuottaa yksityistä rikkautta, sosialismin aikana yhteiskunnallista hyvinvointia ja näillä on dramaattinen, toisensa poissulkeva vastakkaisuus. Sillä ne eivät voi esiintyä koskaan yhtä aikaa kapitalistisen yksilökeskeisen voiton maksimoinnin ja sosialismiin kuuluvan yhteisölliseen hyvinvoinnin vastakkaisuuden vuoksi.


Marxin pääoman kiertokulun kaava ei ole ikuiseen kasvuun perustuva vaan ainoastaan yksityisomistuksen kulttuuriin perustuva taloudellisen arvolain kaava eli kapitalistisen arvolain kaava.
Kaava paljastaa miten parhaillaan toteutuva alenevan keskimääräisen voiton tendenssi johtaa kapitalismin umpikujaa ja pysähdykseen, tämä kehitys nyt on kalkkiviivoillaan, loppu on lähellä. Tämän seurauksena yksityisomistuksen kulttuurin eli tämän kapitalismin on pakko vaihtua, ja siksi on rakennettava uudet kaavat taloutta varten.

Tämä uusi kaava on rakennettava nyt, sillä ei ole niin että ensin kaadutaan ja sitten aletaan rakentaa. Teoriassa on niin että vanha teoria kaadetaan aina uudella teorialla, muuten vanha on edelleen voimassa. Tätä eivät kommunistimme tajua, vaikka kertovat olevansa dialektiikkoja. Aikatarkastelu on tärkeää!
Meillä on sosialismin ja kommunismin teoriat tiennäyttäjinä, mutta ne eivät ole valmiita selittään tyhjentävästi sitä uutta talouden toimeliaisuuden kaavaa, sitä kuinka taloutta voidaan pyörittää tuottavasti, ilman riistoa tulevassa yhteiskunnassa. Kestävän kehityksen marxilainen määrittely on paras ohje tähän tehtävään, asiaa pitänee siten lähestyä sen avulla.

Kestävä kehitys on marxilaisessa kaavassa seuraava; Ensin pitää turvata tasa-arvoinen, oikeudenmukainen elämä ihmisille, tämä määrittääkin jo tuotantokaavan sisällön meille; Kullekin tarpeidensa ja kullekin panoksensa mukaisesti, tärkeä ohje siis.
Kestävä kehitys tarkoittaa tuottaa välttämättömyystarvikkeet kaikille tasapuolisesti, mutta se ei poissulje tuotannon kehittämiseen varautumista ja panostamista, päinvastoin. Kyllä marxilainen talousfilosofia on yhtä dynaamista kuin kapitalistinen, se ei vain sisällä turhaa tuottamista vain yksityisen rikkauden luomiseksi.

Marxilainen tuotantofilosofia lähtee kestävän tuotteen tuottamisesti, ei kertakäyttöisen. Se on siten myös kierrätettävän, kesto tuotteen tuottamista. Tässä yhtälössä ei ole sijaa voitonmaksimoinnille, sillä ei yhteiskunta ole vain tavaratuotantoa, tavaratuotanto on vain yhteiskunnallisen olemisen toteuttamista ja kehittämistä varten. Mitä parempi tuotanto, sitä paremmin se toteuttaa yhteiskunnallista tarvetta, siksi tuotantotalous ei ole vailla vaatimusta tuottaa maksimissaan niin määrällisesti kuin laadullisesti.
Lähtökohtana marxilainen tuotantotalous on hyvinvoinnin tuottamista, ei yksityisen pääoman jonka se sulkee täysin pois tuotantoa vääristävänä, tuotantona yksityisen pääomavuoren luomisen vuoksi.

Hannu Rainesto