maanantai 15. helmikuuta 2016


Ainoa arvo johon meidän tulee keskittyä taloudessa




Tämä on kansantaloutta, sitä jota virallinen, rahoillamme maksettu valta meiltä laittomasti, lain, Eduskunnan ja oikeusviranomaisten suojeluksessa piilottaa.

Keinottelu ei korvaa koskaan reaaliarvoa, sillä keinottelemalla kerätty arvo on aina muilta itselle kasattua arvoa. Ainoa arvo johon meidän tulee keskittyä, on sitä arvoa joka kasvattaa maailman ja oman valtiomme arvovuorta, se on silloin työvoiman kulutuksella luotua, uutta ainutkertaista arvoa.

Se miten kapitalisti rahansa kerää, ei häntä kiinnosta, sillä aina on kyse keinottelusta tai riistosta näiden jossain muodossa. Keinottelusta syntyy aina lopulta talouskupla, koska tällöin pääomalta puuttuu reaaliarvo. Tämäkään ei kapitalistia kiinnosta, sillä me muuthan sen kuplan maksamme. Meitä tämän tulisi kiinnostaa, mutta olemme liian tyhmiä uskomaan kommunisteja, joilla on ollut tieteellisesti pätevä selitys asiaan jo 200 vuotta, joten nielaiskaamme typeryytemme!

Asia on hyvin yksinkertainen, älkää siis hämääntykö niistä tuhansista sanoista joita teille syötetään usein jopa kirjan muodossa. Meidän ei kuitenkaan tarvitse ymmärtää kuin kaikkein yksinkertaisin, se riittää ja sen meille voi opettaa jo kansakoulun kolmannella luokalla. Siitä eteenpäin voimme tätä tietoa ja totuutta jalostaa ja soveltaa, mutta emme muuttaa muuksi. Ei siihen siis kirjaa tarvita vaan yksi virke ja pari lausetta!

Ainoa arvo johon meidän tulee keskittyä, on sitä arvoa joka kasvattaa maailman arvovuorta, se on silloin työvoiman kulutuksella luotua, uutta ainutkertaista arvoa. Kyse on enää siitä, että arvo kertyy meidän kaikkien, koko ihmiskunnan hyväksi, eikä kanavoidu yksityisen pääoman hyödyksi. Jotta näin tapahtuisi, on edessämme vallankumous, pääomien ottaminen yhteiskuntamme demokraattisen hallinnan haltuun yksityisiltä pääomien omistajilta.

Tällainen yhteiskunta on yhtä ainutkertainen kuin se arvo jonka työvoimamme lisää tavaraan kuluttaessaan itseään. Tällainen yhteiskunta on ainut tavoitteemme, mitään muuta emme tarvitse maailman ja ihmiskunnan pelastamiseen. Onko tässä vielä jotain liian vaikeaa ymmärtää?

Hannu Rainesto

Kommunisti on erimies!



Kommunismin rakentaminen on hidasta ja vaativaa, onhan se ensimmäinen kerta maailmassa, kun Ihminen yrittää voittaa luonnonvoimaisuuden yhteiskuntiensa muodostumisessa. Pääosa meistä ei koskaan yllä sille tasolle mitä kommunismi edellyttää rakentajiltaan. Sillä sekä vallitsevan yhteiskunnan pako, aivopesu ja sosiaaliset paineet eivät sitä heille salli.

Kommunisti kapitalismin oloissa onkin kuin kutsumus siinä kuin lääkäriksi, papiksi tai taitelijaksi ryhtyminen.
Kommunisti on luova, muuten hän ei pysty visioimaan vallitsevasta sitä uutta joka korvaa sen heikkoudet. Kommunisti on tiedemies, sillä vain siten hän pystyy luomaan ja arvioimaan luomiaan tuloksia jo teoria asteella ja näkemän polun vallitsevasta täysin uuteen tulevaisuuteen. Kommunisti onkin tieteen filosofian vankka tuntija, sillä siten hän on saanut haltuunsa sen parhaan tieteellisen osaamisen, mitä aatteensa, Tieteellisen maailmankatsomuksen rakentamiseen tarvitaan.


Jokamies ei voi olla kommunisti, kuten ei lääkäri eikä taitelijakaan. Sillä jokamies ei voi ylittää luokka-asemansa hänelle asettamia raameja, eikä synnyttään tyhjästä syntymässään saamaansa kutsumusta, kuten vaikkapa säveltäjän lahjaa. Kommunisti on erimies, siinä kuin runoilija, sillä hänelle ei ole vaihtoehtoista mallia yhteiskunnassa, joka ei ole ihmistä vaan ahneutta varten. Siksi onkin hyvin väärin esittää kommunistille, kuten säveltäjälle, runoilijalle tai lääkärille, että luovu, tee niin kuin muutkin tekevät, kulje perässämme. Sillä tällainen on hänelle yhtä kuin luovuuden, itsensä toteuttamisen kuolema.

Hannu Rainesto