lauantai 9. elokuuta 2014

Mistä Venäjävastaisuudessa on kyse?


On silmiinpistävää kuinka ymmärtämättömiä päättäjämme ja tiedotusvälineemme ovat niistä tosiasioista, jotka Venäjän vastaisuudessa ovat ne todelliset vaikuttavat asiat.

Ukraina on osa USA:n, EU:n ja kapitalistien sillanpääasemaa, heidän valmistuessa hyökkäämään Venäjälle. Jo pelkkä uhka saa pääomien uusintamiskierron käyntiin, ja se taitaa heille riittääkin, sillä turpiinhan siellä tulee...
Kapitalismi on kaatumassa, vaikka liian harva näyttää asiasta ymmärtävän hevon höröä! Kapitalismin kaartumisuhka pakottaa suurten sijoitus- ja tuotantoväline pääomien omistajat toimimaan.

Näyttää siltä että vain aniharva meistä ymmärtää mitä nämä talouspakotteet oikeasti tarkoittavat, mistä oikeasti on kyse. Hallintomme ja tiedotusvälineet ei tätä meille kerro, nehän palvelevat näitä suurpääoma piirejä, siksihän me EU:ssa olemme ja Natoa kaipaamme.

Talouspakotteilla luodaan vastarintaa, sillä vain vastarinnan, pakotteiden, saarron, sodan kautta saadaan aikaiseksi talouden pysähtyneen tilaan liikkuminen. Tämä tarkoittaa pääomien uusintamiskierron aikaansaamista eli kapitalismin pelastamista. Se että monopolit kasvavat, että lukemattomat yritykset tulevat kaatuman ja monopolisoitumaan suurempiin on vain pieni hinta tästä toimesta. 

Kapitalistia ei kiinnosta kuin kapitalismin pelastaminen, sodat, kriisit ja talouspakotteet ovat vain välttämätön lehti tässä heidän taistelussaan.

Hannu Rainesto

perjantai 8. elokuuta 2014

Vastarintaan, aktiiviseen ja pasiiviseen...
Lomakkeen yläreuna


Pelko ja hyssyttely, mitä se on tuonut, porvarivallan, sisällissodan uhan, taloudellisen perikadon, ei mitään muuta.


Pelko pois, kylmäsota on alkanut, nyt on pakko valita puolensa ja kuolla sen edestä, jos muu ei auta. Sankarit saavat suuren muistomerkin ja pysyvän sijan kansamme sydämissä. 
Lahtareille on annettu liian pitkään valta päättää ja tähän olemme päätyneet. Tie tästä eteenpäin ei salli kansanmurhaa, joten estäkäämme se vastarinnalla. Valta pois porvareilta, typerimmänkin tulisi tämä nyt tajuta!

Lapsemme, kuinka pelastamme heidät, nuolemalla porvarien persettä vai hävittämällä koko porvariston ja eliitin. Katsokaa Ukrainaan, katsokaa minne tahansa, aina keräämme lapsiemme ruumiita kaikkialta raunioista ja vain siksi että pelkoon on lamaannuttanut meidät. Yhdessä tätä pelkoa ei ole, se on läsnä vain silloin, kun meidät on eristetty toistamme, yksilöiksi vain omia etujamme ajamaan?


Arvatkaa kuinka teidän lahtarien, maamme myyjien käy, kun vallankumous alkaa. Luulen että kansa ei naamojanne kauaa katsele. Keräämme teidät kuorma-autoilla yhteen ja jaamme lapiot. Saatanan aivottomat luopiot!

tiistai 5. elokuuta 2014

Tulevaisuuden ensipäivä on tänään, huomenna ja aina, kun haluamme ottaa sen haltuumme!


Ennalta määräytyneisyys on uskontoa, eikä kehitys noudata sitä, eikä mitään muuta ennalta määräytyvää kuin materian ikuista liikettä. Tästä seuraa materian olomuotojen eristämin eri muodoikseen ja niiden tuntemisen pakko. Yhteiskunnallinen materia on näistä muodoista yksi, ja yhteiskuntahan on olemassa vain, jos ihminen on olemassa. No me olemme ja meillä on yhteiskuntamme. Voimme tätä ohjata tai olla ohjaamatta, voimme ohjata politikoinnilla kuin melatonta venettä tai suunnitelmilla kuin melallista venettä. Se minkä on havaittu, on työvoiman- ja tuotantovälineiden kehittymien, tämä taasen indikoi meille merkittäviä asioita siitä mitä tuleman pitää. Tämä ei ole ennalta määräytymistä, mutta tämä on enemmän kuin heikot signaalit siitä mitä voimme odottaa ja miten ohjailla tulevaisuuden saapumista.
Tulevaisuus tulee aina, haluistamme riippumatta, mutta millaisena siihen voimme haluillamme vaikuttaa!


Tulevaisuuden ensipäivä on tänään, huomenna ja aina, kun haluamme ottaa sen haltuumme!

Hannu Rainesto