tiistai 21. heinäkuuta 2015

Tieteellisesti virittäytyneen vallankumouksellisen Ihmisen luominen kouluttamalla


Kutsun teitä kaikkia, erityisesti teitä opetettuja, työläisiä, syrjäytettyjä työttömiä ja köyhiä ratkomaan tulevan sosialismin ongelmia, sillä ne pitää ratkaista ensivaiheelta jo ennakkoon. Jos joku ei tätä ymmärrä, pitää kehittää ymmärrystään ja tulla vaikka joukkomme. Ilmoituksen minulle voi laittaa vaikka tätäkautta.
Tässä samalla näemme ja erittelemme ne kehityskelpoiset erilleen perässähiihtäjistä, joiden itsetunto on kohdallaan ja kyky nähdä oman kyvykkyytensä toimii.
Osa meistä jo huomaa ne yhtäläisyydet joita tällainen yhtk kouluttautumien ja teknistaloudellinen kouluttautuminen sisältää, joten tuota koulutushaaraa vboidaanhyvin kehittää tuomalla siihen mukaan laajemman yhteiskunnallisen ymmärryksen.
Tämä samalla myös tilastoi sen mikä prosentti meistä on mitäkin porukkaa, kuka on oikea ratkoja kuka toteuttaja.


Jos olisi tosiaan heitä jotka pystyisivät analysoimaan tarpeensa esiin ja ilmoittautuisivat ratkojiksi.
Aloittaisin yhtk ristiriitojen paljastamisesta maalamammalla niitä esiin tutkimuksiin ja kertomuksiin tuttustuen. Ja jatkasin sitten siitä, miten saatuihin tuloksiin pitää pureutua ne ratkoaksemme. Tästä pääsisimme heti kiinni työkaluihin joita tarvitsisimme, joten opettelesimme tuntemaan ne.
Tässä olisikin jo ensivaiheeseen riittävästi, joten vuosihan tuossa menisi.
Toinen vaihe olisikin haltuun saatujen työkalujen käyttöä ja syventämistä, luovan otteen lisäämistä työkaluihin sekä mallin luomista siitä mikä olisi se korvaava, jolla vanha ja vääräksi osoittautunut korvattaisiin. Tässä siis toinen vuosi.
Kolmasvaihe olisi käytännön työvaiheiden selvittämistä luodun mallin toteuttamiseksi eli vallankumoukseen valmistautumista.

Opintokokonaisuus ei siis olisi mitään pyhäkoulua vaan tieteellisesti virittäytyneen vallankumouksellisen Ihmisen systemaattista luomista. 

Hannu Rainesto