torstai 6. marraskuuta 2014



Suomalainen herääminen



Suomalainen herääminen, mutta mihinkä nämä voisivat herätä, entä mitä tarjota herättyään muutokselle. Taitaa pojat ja tytöt olla niin että vain meillä kommunisteilla on hallussaan se millä tämä maailma muutetaan ja heräämisen tulee silloin olla globaalia, joten se on tuskin Suomesta lähtevää.
Suomalainen kyllä herää, kapitalismin romahdus kyllä herättää. Maailma on tosin herätessämme tyhjänä ympärillämme, pahasti raunioina. Toivottavasti edes Marxin pääoma on säilynyt luettavaksi jotta voi edes mitata tyhmyytensä, jottei tarvitse sitäkin kirjoittaa uudelleen!

Mieluusti suon teille muutoshalukkaille, puolueille ja kymmenille eri ryhmille muutoksen airuen paikan aivan kuten anarkisteille, olettehan huutaneet muutosveturin paikan haltuunne. Ihmettelen vain tätä huutamisen halua, kun ei samalla ole esittää muutokseksi käytännössä mitään muuta kuin kritiikin ristiriidan nykyisestä. Tämä ei kuitenkaan riitä sillä ristiriidanhan kuvasi jo 1800 luvulla Marx ja jo 1600 luvulla piispa de Mendewille. Katsotaan tässä vaikka Perussuomalaisia, tyhjää saisi pienemmälläkin melulla. Ristiriita tulee ratkaista, se on sen esiin kaivamisen tarkoitus. Tämä kuitenkin edellyttää korjaavaa teoriaa siitä uudesta, eikä sitä yksinkertaisesti ole kuin kommunisteilla, joita ylenkatsotte tyhjin katsein ja tyhjin taskuin (teorioin).

Yleinen tieteen rakenneteoria jo paljastaisi pian miten maailma etenee, sillä se tekee sen samoin kuin eksakti tieteen teoria sen todistelee, uusi teoria hylkää vanhan, harppoen laadullisesti entistä parempia vallankumouksia. Näin olemme tähän tulleet ja näin tästä etenemme, oli halumme mikä tahansa.


Hannu Rainesto