perjantai 4. syyskuuta 2015

Suomiko pelastettaisiin suomalaisilla, mitenkähän se tapahtuisi?



Pakolaisten avulla korjailtu Suomen ongelma on siinä että ensin heidänkin pitää luoda sitä uutta arvoa kapitalisteille, jota sitten kulutetaan saadun palkan muodossa. Arvonluonti syntyy vain työtä tekemällä, lisäarvon, kun arvoon listään kulutettua työvoimaa, vasta tämä lisäarvo on sitä uutta rikkautta. Tämän luomiseen tarvitaan tavaranvaihtoa markkinoilla, jotta tavaraan työvoiman kulutuksella lisätty arvo, lisäarvo saadaan tavarasta realisoitua rahaksi.

Kun ollaan riittävän pitkällä tämä kapitalismi kaatuu ja sitä tässä jo odottelen... Kapitalismin on oltava valmis ennen kuin se lakaa toimimasta, siksi tarvitaan nyt sotia, kun kaikki tuo on jo liian valmista. Sota luo teolisuutta läpi koko tuotantoketjun aina kaivoksesta sotimiseen asti. Omistavalle luokalle, kapitalisteille ja heistä eläville porvareille, sota on aina kuin toivomuslähde, josta voi juoda itsensä kylläiseksi.
Sota elvyttää ja lisää Teollisuus ja kauppa pääomia, kapitalisteja ja sitä kautta myös maapääomia.


Arvo luodaan tarvaratuotannossa jolloin siihen listään työläisen työvoiman kulutuksen avulla uutta, ennen olematonta arvoa jaka sitten vapautettaan pääomaksi, kun tavara myydään. Muuta kuin tavaraa jota voidaan vaihtaa ja näin kierrättää ei lisäarvo tuotannossa pääomien mielestä kannata tehdä. Siirrytään sosialismiin niin arvot muuttuvat ja lisäarvoa tuotetaan enää meidän kaikkien omaan taskuun, ei kapitalistien.
Mitä halvempaa työvoimaa, sitä suurempia ovat voitot Eiköhän me yhdessä kannusteta rikkaita rikastuun köyhyyden kustannuksella, hehän ovat satoja vuosi aluvanneet että siten köyhätkin rikastuvat!


Hannu Rainesto