tiistai 8. joulukuuta 2015


Juhani Pakarinen SANASTA SANAAN MUTTA MITÄÄ EI JÄÄ LUKIJALLE KÄTEEN

 
Demokratia on alun alkaen ollut diktatuurin luoma sana. Ongelma on vain ollut siinä, että ihmiset ei ole ymmärtänyt poliitikkojen demokratiaa joka on käytännössä virkamieskorruption diktatuurihallinto. Ihmiset ei ole osannut tulkita sanaa ja sen syvintä merkitystä. Olette varmaan kuulleet sanan Suomen tasavalta -sanan? ..Suomi ei ole koskaan historian aikana ollut tasavalta. Tasavalta on myös yhtä harhaanjohtava sanana kuin demokratia. Siksi nyky-yhteiskunnassa kansalaisen ei pidä sekoittaa demokratiaa suoraan demokratiaan koska ne ovat vastakohdat toisilleen.
He jotka puhuvat pelkästä demokratiasta harhauttavat lukijoita ja polkevat kansalaisia ja heidän oikeuksia ymmärtämättä. Sama on myös Suomen Itsenäisyys. Ei ole mitään itsenäisyyttä koskaan ollutkaan kansalaisilla. Itsenäisyys on ollut vain korruptiovirkamieshallinnolla, joka on toiminut kulissien takana salaseurojen ominaisuudessa ohjaillen suomi politiikkaa, miten tahtoo. Äänestystulokset on vääristelty myös kautta historia. Ei ole koskaan ollutkaan rehellistä julkistettua äänestystulosta. Äänestystä ei vielä vuonna 2015 halua digitaaliseksi. Nyt alatte ymmärtää paremmin miksi.
Huomatkaa että korruptiopolitiikka palvelee vain itseään, ei kansaa. Tasavalta, Itsenäisyys ja demokratia on korruptio virkamieshallinnon työkaluja ns. (instrumentteja) kansan harhauttamiseksi.
Lopuksi..
Ottakaa järki käteen ja ryhdistäytykään myös verbaalisesti puhumaan ja kirjoittamaan kontekstin muodossa muusta kuin siitä, tuosta, tästä, sellaisesta ja tollaisesta. Kukaan ei ymmärrä teitä ja kirjoituksianne, jos ette ala tarkemmin osaa tai halua kertoa mitä tarkoitatte ja millä asialla. Kannattaa siis miettiä mitä kirjoittaa, jotta ei tule väärin ymmärretyksi tai harhaanjohtaneeksi UMJVV:n lukijoita.
Ymmärtäkää tämä hyvät ihmiset. Kansalaiset elää unelmassa joka on toiveajattelua. Tasavalta, Itsenäisyys ja demokratia on päinvastainen asia kuin mitä käsitätte ja toivotte. Katsokaa käytäntöä, eli visioikaa asiat konkreettisesti ja teoreettisesti. Lukekaa ja tutkikaa itsenäisesti korruptiota ja puhukaa asioista asioiden oikeilla nimillä. Tulette huomaamaan, että missä teillä on mennyt vikaan.
 Suomen Tasavalta = olematon
Suomen itsenäisyys = olematon
Demokratia = olematon
Uusi Suorademokratia = Kansan tahto
KIITOS!

sunnuntai 6. joulukuuta 2015


Romantiikka ei sovi työväenliikkeen toimintamenetelmäksi!



Syytän STP:n, SKP:n, KTP:n ja käytännössä kaikkien sosialismiin pyrkivien puolueiden ja yhdistysten johtoa älyllisestä laiskuudesta ja osaamattomuudesta. Heillä ei muuta otetta olekaan kuin romanttinen, subjektiivinen ote työväen vapautuksen eli vallankumoukseen. SDP tietysti kuuluu joukkoon, mutta se ei tavoittele edes sosialismia. SDP:ssä ollaan täysin avoimesti työläistä vastaan, kunhan ymmärtää tarkastella sen käytäntöä eikä puheita. Vasemmistoliitossa ei edes ymmärretä tänä päivänä että, on käynnissä luokkasota.

NL:n kaatuessa, pakeni paikalta ensimmäisenä kaikki romantiikot, jotka olivat vain luulleet. Oikeat teoreetikot eivät ole vieläkään luovuttaneet, koska teoria ei sitä heille salli. Falsifiointi eli teorian kaatuminen edellyttää, että kaatuvan teorian premissit edes ovat olleet oikein, NL:n kohdalla ei tämäkään näin ollut. NL ei ollut kommunistinen, eikä edes valmiiksi sosialistinen vaan edelleen siirtymävaiheessa feodalismista ohi kapitalismin, suoraan sosialismiin, ja kovin heitellen sitäkin. Kommunistinen teoria ei tunne tällaista ohi harppausta, sillä määrällisen kertymä laadulliseksi harppauksesi, ei tue mitään tällaista ohi loikkaa. Kommunistisessa teoriassa siirrytään aina tuotantotavasta toiseen kehityksen kautta, ei koskaan loikkien. Tuotantotapojen kehitysvaiheet ovat liian hitaita, jotta ne voisivat salia mitään ohi loikkimista. Ihmisen kyky kehittyä todistaa tämän hyvin, sillä tuotantotavat ovat kuin määrällisen ja laadullisen harppauksen portaita ja me seisomme aina tuotantotapamme päällä sen määrätessä kehityksemme tason.

Romanttinen ote asioihin, se on tuhoisaa kommunistiselle, tieteelliselle maailmankatsomukselle että luokkasodalle. Kommunistisen otteen perusta on objektiivinen toisin kuin romanttisen otteen, jonka perusta on subjektiivinen.

Tieteellinen ote ei riitele, sillä tieteellinen eteneminen ei ole subjektiivista vaan tosiasioihin perustuvaa. Tosiasiat eivät riitele, mutta luulot ja mielipiteet sen tekevät. Tieteellinen ote on kehittyvää, hypoteeseja etsivää ja asettavaa, strategioita ja skenaarioita luovaa eli sanalla sanoen luovaa. Tämä tieteellinen ote puuttuu täysin alussa mainituilta puolueita ja yhdistyksiämme johtavilta tyypeiltä, samoin kuin kyky yhteistyöhön muiden kuin oman sisäisen pikkupiirinsä kanssa. Poikkeuksena Punakaartien keskusjärjestö, jossa ainoana johtamisen menetelmänä on, objektiivinen tieteellinen ote asioihin.
Vaadinkin mainittuihin puolueisiin ja yhdistyksiin sitoutuvia tulemaan luokseni oppimaan, kun eivät muuten ymmärrä asettumistaan väärin taistelussa työväenluokan vapautumiseksi luokkajaosta.

Hannu Rainesto