maanantai 4. toukokuuta 2015

Uuden sodan kynnyksellä!



Pääomien kasvun käynnistyminen on tämän hetken maailmanrauhan suurin toive, sillä muussa tapauksessa edessä on todellinen kylmäsota ja mahdollinen ydinsota. Ken ei tätä ymmärrä on sodan kannalla vaitiolollaan.

Yhdysvaltojen on pakko noudattaa pääoman logiikkaa ja se pakottaa sen toimimaan kuten parhaaksi näkee pääomien kasvun kannalta. Kylmä sota ei ole tässä kuin heidän etunsa, ei päinvastoin kuten me luulemme. Jos pääoma kierto ei ala käynnistyyn pian niillä toimenpiteillä joita kylmällä sodalla haetaan, on pakko synnyttä sota kuumana.
Vaaralliseksi tämän tekee se että sotaa ei käytäisi perinteisin asein vaan ydinasein. USA on jo Japanissa 1945 näyttänyt että sillä ei ole täyttä ymmärrystä asiassa, johtuuko tämä siitä että sota ei ole ulottunut heidän valtaamalleen mantereelle.

Venäjän ei pidä alkaa sotaan rintama-asein silloin, kun se on saarretuna ja yksin kohteena, sen on pakko tällöin turvatua kaikkiin niihin arsenaalinsa aseisiin joita sillä on. Kaikeksi onneksi Kiina on rintamassa Venäjän kanssa, tämä tasapainoittaa tilannetta, ja nostaa ydinsodan kynnystä. Myös Vietnamilla on merkitystä, sillä se pitää puhtaana oman alueensa Venäjän vastaisessa rintamassa.

Suomen rooli ja asema on kriittinen, sillä Suomen porvaristo on asennoitunut osaksi USA:n ja EU:n Venäjänvastaista rintamaa eikä oikeistolainen hegemonia maassa kuin pahenna tilannetta. Suomen olisi välttämätöntä irtaantua kaikesta Venäjänvastaisuudesta, eikä tämä tarkoita että sen olisi pakko alkaa liittotumaan Venäjän kanssa, vaikka itse pidänkin tätä välttämättömyytenä. Sillä onhan Venäjä se kauppakumpaani  jolla on meille todellista realisoitavaa merkitystä, toisin kuin lännen kilpailukyky markkinoihin osallistuminen, josta pääomapiirimme väärin haaveilevat. Mikään ei ole Suomelle niin mahdotonta kuin kilpailla maailman halpatyövoiman kanssa, tämä on typerintä mitä porvarimme ovat koskaan keksineet. Kansan suureksi onneksi tämä on juuri se tie joka saa heidät heräämään, joskin rajun kurjistumisen ja mahdollisen luokkasodan kautta, mutta samalla yksityiset pääomapiirimme tuhoten.


Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö