sunnuntai 4. syyskuuta 2016


Eräitä kommunismin määrittelyn ehtoja ja piirteitä




Kommunistisen puolueen tehtävä on kapitalismin hävittäminen ja kommunismin pystyttäminen, ei kapitalismin hengissä pitäminen.

Kommunistisen puolueen tehtävä on pystyttää kansainvälinen kommunistinen liike.

Kapitalismin hävittäminen tarkoittaa yksityisten pääomien hävittämistä, ei niiden kanssa veljeilyä ja niiden hengissä pitämistä.

Se että on työläisistä muodostettu, ei ole yhtä kuin sosialistinen tai kommunistinen.

Se että nimeää itsensä joksikin, ei tee siitä vielä mitään, kuten Toivotalkoot työväenpuolue Kokoomuksesta tiedämme.

Itse asiassa natsismin puolustajat taitavat yrittää natsismi puolusteluillaan puolustaa juuri Kokoomusta ja sen uskottelemaa työväenpuolue olemusta, etsimällä Kokoomuksesta työläisiä perusteluidensa tueksi. Se että on työläinen, ei tarkoita että on sosialisti saati kommunisti.

Kansanrintamapuolueet ovat työläispuolueita, mutta kieltävät sosialistisuutensa, kuten tekee Perussuomalaiset ja STP eli Suomen työväenpuolue.

Sosialismiin ja kommunismiin ei kuulu natsismin rotuhygienia aate, eikä muodostaa muista kommunistimaista ja puolueista viholliskuvaa itselleen. Kommunismiin kuuluu kansainvälinen työväestön solidaarisuus ja muiden kommunistipuolueiden hyväksyminen.

Sosialismi on kommunismia edeltävä välttämätön kapitalismin purkutyömaa.

Kommunismiin ei enää kuulu puoluetta vaan se kuoleennuttaa myös itsensä kommunismin vakiinnuttua. Kommunistisen puolueen tehtävä on kommunismin kansanvallan pystyttäminen, ei itsensä hengissä pitäminen.

Kommunistinen puolue vannoo Tieteellisen maailmankatsomuksen, tieteellisen kommunismin puolesta, eikä tieteeseen ja tieteelliseen otteeseen kuulu subjektiivisuus vaan objektiivisuus.

Tieteellinen kommunismi muodostuu kolmesta perusosasta, joista yksi on tämä tieteellinen kommunismi eli valtio-oppi muiden ollessa kansantaloustieteen ja filosofian oppisuunnat. Tieteellinen maailmankatsomus on kolmen kokonaisuuden muodosta materialistien oppi.

Tieteellinen kommunismi keskittyy kolmeen keskeiseen alueeseen; Luontoon, Ihmiseen ja Yhteiskuntaan.

Kommunismissa työläinen ja työläisen vapautuminen itse määräämään yhteiskunnallista olemistaan, on kaiken yhteiskuntakehityksen itsetarkoitus. Kommunismi ei pystytä itselleen elitististä yläluokkaa.

Tieteellinen kommunismi on tutkimussuuntaus kommunismiin, kommunistisen yhteiskunnan pystyttämiseen ja sen kehittämiseen työläisten omana valtana.

NL, Kiina tai Pohjois-Korea eivät ole kommunismin mittapuita, eivät edes sosialismin mittapuita eikä niistä voi johtaa sitä mitä kommunismi tai sosialismi ovat.



Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö