lauantai 6. kesäkuuta 2015

Miksi Venäjällä on oikeus kiistää NL:n tekemät sopimukset?



Koska NL oli laiton tekemään sopimuksia, aivan kuten nyt sitä on vallankaappauksen tehnyt Ukrainan hallinto. Suomi on tässä kuin heittopussi, vailla kykyä analysoida todellisuutta oikein ja johdonmukaiseti, todistaa suhteemme NL:n ja nyt Ukrainaan. NL:ssä oli rakenteilla sosialismi, koko kansanvalta kun Ukrainassa on rakenteilla sama valta kuin jo oli Hitlerin valta Saksassa. Tässä katsannossa on aivan välttämätöntä että Venäjä lukee meille meidän oikeutemme, palauttaa autonomian ja mieluusti lakkauttaa sen.

Me suomaliset voimme joko pyytää ratinfiointia itsenäisyydellemme tai alkaa nauttimaan suuren naapurimamme jäsenenä kaikista niistä valtavista edusta jota se meille antaa ja kehittää niitä eteenppäin myös oman makumme mukaan. Kehitys tässä on kuitenkin tärkeintä eikä tämä paikallaan hiihtämien, mitä Suomi ja sen hallinnot toteuttavat.

Suomella ei ole itsenäista tulevaisuutta todistaa asemamme kapitalistisella talouskartalla, vaikka mitä vääntäisitte ette pysty tätä tosiasiaa kumoamaan!
Suomalainen itsenäisyys on kapitalistien itsenäisyyttää, ei kansan. Ei tällä ole mitään arvoa työläisisille, tämä on pelkkä valhe heille, jota valhetta heille jakaa puolueemme kapitalistien puolesta. Tuhotkaamme nämä, se on ainut järkevä tekomme!

Eräs nimimerkki väittää että olen Suomen etua vastaan, mutta eihän meidän etumme ole meidän kapitalistiemme etu kuten hallitus taasen todistaa. Meidän etumme toteutuu vain kansanvalassa, eikä se puolestaan onnistu yksinäisenä kansankuntana todistaa talous laskutikkumme. Meitä ympäröi suuri kapitalistinen todellisuus, odottamassa romahdustaan, siinä romahduksemme me olemme pelkkä tuhkaa kapitalisteille.



Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaartien keskusjärjestö