perjantai 26. syyskuuta 2014

Mitä tarkoittaa eläkesopu!!!!!


Se tarkoitta vain voiton tehostamista, voiton suhdeluvun kasvua eli riiston lisäämistä ja lisäarvon kasvua. Kapitalismissa on vain kaksi tapaa tehostaa voittojaan, ne ovat työjan pidentäminen ja/tai kappalemäärän kasvu.

Varastot ovat pullollaan, ostovoimaa ei ole, on siis turvauduttava pidempään työaikaan, mielluummin elinikäiseen työuraan, mutta paljon pienipalkkaisempana (maahanmuuttajat). Tämän ammattiliittomme ovat nyt sopineet (eivät kommunistimme ja akateemiset) työläisen päänahan hinnaksi ja työläinen ei tätä itse ymmärrä, osa sylkee jopa päälleni, kuten Perussuomalaiset, Keravan punikit ja osin SKP!

Hannu Rainesto

keskiviikko 24. syyskuuta 2014


Ehdoton etumme on valita puoleksemme Venäjä, tässä meneillään olevassa pääomien rintamalinjojen valinnassa.



Ehdoton etumme on valita puoleksemme Venäjä, tässä meneillään olevassa pääomien rintamalinjojen valinnassa.
Minä haluan että liitytyään Venäjään, se on ehdoton etumme ja minun selkeä kantani, jonka osaan pitävästi perustella. Samaa haluaa myös USA ja EU ja heidän takanaan olevat pääomapiirit, mutta he haluavat meidän liittyvän itseensä. Meille ei ole kuitenkaan mitään iloa saati hyötyä liittyä näihin mainittuihin, sen sijaan sitä se on meille kun liitymme Venäjään.
Globaali kapitalismi on saapunut aikajanassaan monopolisoitumisen siihen vaiheeseen jossa maailmaa jaetaan suurien sijoituspääomein kesken, ei siis enää paikallisesti.
Monopolisoitumisen pakko on ajanyt kapitalismin pääomien vastakkaina asetteluun, joka oli selviö kansantaloustieteilijöille jo 1800 luvun alussa. Tähän tosiasiaan ei ole koskaan valmistauduttu, kuten emme valmistaudu ylipäätään yhtään mihinkään.
Valmistatumien on älykästä puuhaa, siihen eivät siksi pysty kaikki. Kuten on käynyt selväksi, puolueissakaan ei ole järki se voima joka niitä ohjaa vaan politiikka jota objektiivinen kapitalismi heille tuottaa. Ne ovat siis vain pelkkiä kapitalismin toteuttajia, pystymättä itse ohjaamaan yhtään mitään.


Hannu Rainesto