keskiviikko 24. syyskuuta 2014


Ehdoton etumme on valita puoleksemme Venäjä, tässä meneillään olevassa pääomien rintamalinjojen valinnassa.



Ehdoton etumme on valita puoleksemme Venäjä, tässä meneillään olevassa pääomien rintamalinjojen valinnassa.
Minä haluan että liitytyään Venäjään, se on ehdoton etumme ja minun selkeä kantani, jonka osaan pitävästi perustella. Samaa haluaa myös USA ja EU ja heidän takanaan olevat pääomapiirit, mutta he haluavat meidän liittyvän itseensä. Meille ei ole kuitenkaan mitään iloa saati hyötyä liittyä näihin mainittuihin, sen sijaan sitä se on meille kun liitymme Venäjään.
Globaali kapitalismi on saapunut aikajanassaan monopolisoitumisen siihen vaiheeseen jossa maailmaa jaetaan suurien sijoituspääomein kesken, ei siis enää paikallisesti.
Monopolisoitumisen pakko on ajanyt kapitalismin pääomien vastakkaina asetteluun, joka oli selviö kansantaloustieteilijöille jo 1800 luvun alussa. Tähän tosiasiaan ei ole koskaan valmistauduttu, kuten emme valmistaudu ylipäätään yhtään mihinkään.
Valmistatumien on älykästä puuhaa, siihen eivät siksi pysty kaikki. Kuten on käynyt selväksi, puolueissakaan ei ole järki se voima joka niitä ohjaa vaan politiikka jota objektiivinen kapitalismi heille tuottaa. Ne ovat siis vain pelkkiä kapitalismin toteuttajia, pystymättä itse ohjaamaan yhtään mitään.


Hannu Rainesto

1 kommentti:

  1. HEI! Miksi Te haluatte unohtaa sen asian, että Marxismi-Leninismi-sekoilun lisäksi on olemassa myös Marxilainen REVISIONISMI siis Marxilainen Filosofia ja Semologia, Marxilainen Arkeologia ja Politologia sekä Marxilainen Filosofia ja Sosiologia? Miksi Te Hyvät Toverit kirjoitatte jotain sellaista, että KAPITALISMI häviää toimimattomana ja sen tilalle tulee Sosialismi Talous- ja Yhteiskuntajärjestelmänä?

    Nyt ainakin minusta Te Arvoisa TOVERI olette sitä mieltä, että Marxismi-Leninismi-Aateryväs on pätevä, mutta on ainakin se asia HYVÄ tuoda kehiin, että muotoutuuko Elinkeinoelämä KORKKIRUUVITEORIA rp:n viitoittamalla tavalla. Nyt Korkkiruuviteoria eli Marxismi-Leninismi-Filosofia rp:n perusta on seuraava: Metsästys- ja Kalastuskausi, Orjanomistusjärjestelmä, Feodalismi, Kapitalismi, Sosialismi ja KOMMUNISMI jatkumona siten, että Kommunismi1 rp:n jälkeen tulee Orjanomistusjärjestelmä2, Feodalismi2, Kapitalismi2, Sosialismi2 ja Kommunismi3 jatkumona jne.

    Jos ja kun nyt Te Toveri pidätte Marxismi-Leninismin Yhteiskuntatiede ja Filosofia rp:tä pätevänä siis myös Korkkiruuviteoria rL:ää, niin nyt kysyisin sitä Teiltä Toverit, että miten pitäisi suhtautua siihen kuvioon, että teorian mukaan Kommunismi1:n jälkeen tulee jatkumosäännön mukaan Orjanomistusjärjestelmä2. Jos nyt Kommunismi2 tarkoittaa teoriamäärittelyn mukaan melko tarkkaan lähes täydellistä Työväenluokan IHANTOLA eli Paratiisi-yhteisöä, niin kysyisin myös sitä, että mitä tarkoittaa tarkkaan ottaen Kommunismi1:n jälkeen jatkumosäännön mukaan tuleva Orjanomistusjärjestelmä2.

    Onko nyt Orjanomistusjärjestelmä2 Orjanomistusjärjestelmä1:n kaltainen vai mikä todella? Nyt kysyn sitä asiaa myös, että miten Kommunismi1:n jälkeen tuleva Orjanomistusjärjestelmä2 voisi olla työväenluokan etu, jos ja kun Kommunismi1 on määritelmän mukaan Työväestön IHANTOLA tai jopa Paratiisi. Niin ja nyt kysyn vielä sitä asiaa, että mitkä Elinkeinoelämän Liikelait ja Liikevoimat ja erityisesti LIIKEVOIMAT voisivat saada aikaan Korkkiruuviteorian mukaisen kehityksen. Mitä Te Hyvät Toverit haluatte ehkä vastata?
    VastaaPoista

    VastaaPoista