lauantai 13. helmikuuta 2016

Maanpetturit hallitsevat Suomea!



Surkeaa puolin ja toisin, eihän sitä voi ääneen sanoa että USA tulee harjoitteleen Venäjän rajalle itse kutsumanaan. Edustajamme ovat maanpettureita oikealta vasemmalle, salliessaan isäntämaasopimuksen Naton kanssa, joka sopimus vääjäämättä osoittaa että Nato on USA:n sotakone Euroopassa! 
Tämä farssi todistaa meille monta asiaa, sen että päättäjämme ovat täysiä torvia, siis kaikki puolueistaan riippimatta, olivat sitten vastaamassa tai kysymässä ja että hallintomme on rikkollisen maanpetturijoukon hallitsema.
USA:n lentely sotakoneillaan ilmatilassamme itsekutsumanaan, tekee hallinnostamme ja armeijastamme kansamme vihollisen. USA:n lentely ei ole vain provokaatio vaan tapa selvittää kentiemme kelpoisuuus USA:n ilmavoimille. He ovat siis vakoilemassa, jotta saavat Rissalan kentän tiedot haltuunsa ja kirjattua lentokenttä tiedotoihinsa mille konetyypeille ja miten kenttämme sopivat ottaa heidän käyttöönsä.
Tässä on tapahtunut vakava rikos kansallisia etujamme kohtaan päättäjiltämme, tämä myös todistaa että Valtionsyyttäjä laitos on vain veroistamme elävä, ennen kaikkea oikeisto porvariston suojelija.
Venäjän yksioikoinen tehtävä on nyt varustaa ohjuksensa ydinkärjin ja osoittaa ne oikeisiin kohteisiin Suomessa ja Scandinaviassa, sekä hävittää nämä alueet sadaksi kahdeksisadaksi vuodeksi autiomaaksi pienimmästäkin virheestä, joka indikoi heidän suveriniteettinsa loukkaamista. Heille riittää hyvin autiomaa länsirajoillaan, sillä ei mene aikaakaan, kun tämä alue on uudelleen asutettavissa nyt heidän toimestaan, mutta meidän jo tehdystä aloiteesta.
Koko porvarillinen valtiojohtomme tulee pidättää, vangita ja tuomita maanpetoksesta. Ei tässä muuta ole tehtävissä, jos näin ei toimita, osoitaa se vain syyllisten hallintoelimiemme määrän ja laadun. Poliisin ja oikeushallinon vastuu on suuri, sillä armeijamme on siirtynyt jo vihollisen leiriin ja sen aseista riisuminen on vakava vaarallinen toimenpide, hullujen kenraalien armeijaamme johtaessa.



Hannu Rainesto
Turvallisuus- ja sota komissaari
Vallankumousneuvoston ensimmäinen pysyvä puheenjohtaja
Punakaartien keskusjärjestö