torstai 17. heinäkuuta 2014

Marxilaisuus on suuri innovaatio!



Marxilaisuus on kapitalismin kritiikkiä ja kapitalismin korjaamista tieteellisellä maailmankatsomuksella ja sosialismin ja kommunismin teorialla. Marxilaisuus on yhteiskunnan tutkimusta ja tuotekehitystä.

Tieteellinen maailmankatsomus on sekä kansantaloustieteen, filosofian että valtio-opin materialistisia oppeja, ja kukin näistä sisältää omia erityisiä osiaan.
Kaikki nämä opit ovat perustaltaan materialistisia, eivät siis idealistisia ja näin saavat selityksensä vain tieteellisinä.
Marxilaisuuden kolme keskeistä osaa ovat luonto, Ihminen ja yhteiskunta, joita marxilaisuus tutkii.
Tämä suuri dialektinen kokonaisuus pitää sisällään marxilaisuuden.

Suuri osa meistä siis hallitsee monia marxilaisuuden osia, mutta parhaatkaan osaajat tuskin koskaan kaikkea, koska marxilaisuus on kehittyvä kuten tiede, joka tiede on kaiken marxilaisen teorian pohjana.
Tästä kaikesta seuraa myös vaatimus etujoukosta, joka nimenomaan on perehtynyt marxilaisuuteen tietoteoriana, ei romanttisena vallankumousoppina.
Marxilaisen puolueen johdossa siis pitää olla nimenomaan marxilaisen tietoteorian hallitsevia, etujoukko kelpoisia tovereita, ei romantiikkoja. Tätä ehkä kannattaa verrata atomivoimalaitoksen henkilöstöön, jonne emme koskaan päästäisi amatöörejä söhräämään ennen kuin ovat oppinsa asiaan saaneet. Tämä ymmärryksen hierarkia on monelle ylivoimainen asia ymmärtää.
Hyväksymme mutisematta porvarillisen oppihierarkian, mutta olemme suu auki, kun vaadimme sitä marxilaisilta ja puolueen johdolta.
Punakaartissa tämä hierarkia on kohdallaan, sillä organisaatio hierarkiana on kansan tasa-arvo ja työväenluokan sivistyneisyyden omaksuminen, yhteiskunnan tutkimisen ja tuotekehityksen omaksuminen.

Jos sosialismi on uskonto hyvyydestä niin mitä sitten on kapitalismi, uskonto pahuudesta vai.
Tiedämme hyvin että molemmat ovat talousjärjestelmiä, kapitalismi yksityiseen pääoman omistamiseen perustuvaa riistoa ja sosialismi yhteisölliseen pääoman omistamiseen perustuvaa riiston puutetta.
Oudoksun ihmisiä, jotka eivät tee oikeita johtopäätöksiä vaan pitävät kiinni vääristä tulkinnoista vain koska eivät pysty itseään korjaamaan eli uudistamaan itseään.


Hannu Rainesto
Pääsihteeri
Punakaarti ry


tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kuvat on tehty RhinoCeros CAD 3D ohjelmalla suoraan ja sitten siirretty PowerPoint esitykseen. Kuvissa esitetään suunnittelemani 15m Rib-veneen rakentamisen pääosat. 

















Nämä talot eivät ole vain rikkaiden oikeus, vaan meidän kaikkien. Tässä prodioin hieman rikkaita talonomistajia ja heidän turhamaisuuttaan kuviittellisessa dia sarjassa. Talomalli on suunnittelemani, kuten kaikki kuvissa esiintyvät tavarat.

















Nämä

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kommunismin oikein ymmärtämisestä


Ensiksi pitää sanoa että miljoonat lanttupäät omaksuvat ja toistavat vain valhetta sosialismista ja kommunismista joka heille on heidän todelliselta viholliseltaan syötetty. Siksi on tärkeää joskus miettiä itsekin ja tässä eväitä alkuun!

Kommunismin väärinymmärrys pulppuaa valheista sitä kohtaan ja näitä valheita levittävät käytännössä kaikki, jotka eivät viitsi asiaan edes hieman perehtyä. Laiskat typerykset ovat ongelma myös itselleen vaikka tajuamatta sitä, luovat laiskimukset sen sijaan ovat parhaassa tapauksessa juuri se mitä tarvitsemme.
Kommunismihan on kaikessa lyhyessä yksinkertaisuudessaan hypoteesi paremmasta maailmasta, joka voidaan toteuttaa systemaattisen järjellä rakennetun sosialistisen yhteiskunta muodostuman jälkeen, ei siis sitä ennen. Ainoa ratkaiseva kapitalismin ja kommunismin välinen ero on yksityisien pääoma vuorien lakkauttaminen kommunismissa ja tämä on silloin tehty jo sosialismin siirtymäkauden aikana, jolloin nämä suuret pääomat korvataan yhteiskunnallisilla pääoma vuorilla. Voi sanoa että kaikki muu pysyy ennallaan, sen sijaan pääomien yhteiskunnallisuus muuttaa merkittävästi taloudellisen perustan päälle kohonnut yhteiskuntaa ja siten Ihmistä. Ja tämä muutos on sitä oikeaa kestävää kehitystä, muutos irti Ihmisen ja luonnon riistämisestä kohti tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta, kohti vapautta ja todellista demokratiaa.

Kommunismin opetus on kolmen keskeisen opin kokonaisuus, eikä niitä omaksuta kerhoissa joissa opetusmetodit ovat dogmaattiset, tieteellisyyden metodeista erotetut opinto pätkät. Tarvitaan laajempaa, tiedeopetuksen omaksunutta joukkoa, joka pystyy välttämään pinnallisuuden romantisoivan vaikutuksen, ja esittämään asiat riittävän kansanomaisesti eli tekemään opinnoista portaikon jota kiivetä ja jolla lopulta voi tulkita kapitalismin valheiden verkkoa totuudenmukaisesti että luovasti. Tällaisen joukon luominen on tämän hetken keskeinen ongelma kommunistiselle liikkeelle, joka päinvastoin on tänä päivänä toiminut tällaista otetta vastaan.

Kommunismi on kansantaloustieteen, filosofian ja valtio-opin, sekä tieteellisen tiedon rakenne opin, tuotantotalouden sekä näiden tieteellisesti omaksumisen kokonaisuus. Nämä alueet kattavat merkittävän dialektisen kokonaisuuden, jolla selviää sen hallittuaan jo hyvin pitkälle yhteiskunnallisessa toiminnassaan.
Kapitalismi taasen tekee tuhojaan aamusta iltaan, joten olla paneutumatta oppimiseen aikakautena, kun kapitalismi kuolee, tekee emä munauksen ja pettää jopa luokkansa odotukset. Teoreettiselle oppimiselle on aikansa, eikä se ole sitä keskellä alkavaa vallankumousta vaan se on tehtävä nyt juuri, kapitalismin kaatumisen kynnyksellä! Nyt pitää opiskella sosialismin asioita, niitä joita asetetaan tulevan uuden yhteiskunnan käyttöön, muuten ollaan auttamatta myöhässä ja ajaudutaan kaaokseen kuin pimeänä keskiaikana. Nyt pitää olla pitkäjännitteinen, sillä tehtävämme on pelastaa maailma ihmisineen että luonnon monimuotoisuus. Tämä tehtävä on meille langennut jo rakkaiden lapsiemme vuoksi joille haluamme vain parasta mitä maailma voi suoda.

Marxilaisuutta pitää opiskella korkeakoulussa vuosia tallaisen koulutusmallin hitauden ja kalleuden vuoksi, vasta tällöin asiakokonaisuus alkaa valjeta ja oppilas omaksumaan oikein, tieteellisen marxilaisuuden otteen. Ja vasta tällöin hänestä voi tulla jopa oikea marxilainen, puolueen ja oikeudenmukaisuuden sotilas. Marxilaisuus eli kommunismi voidaan omaksua myös pitkässä juoksussa ja se onkin miljoonien ainoa mahdollisuus, siihen pitää kunkin ryhtyä kaikkialla missä on koossa riittävä, luova tulevaisuuteen suuntautunut joukko. Jokaisen asioita hallitsevan on uhrattava tässä kohtaa oma osaamisensa laajaan valistamiseen jotta saamme luotua riittävän suuren tietoisten joukon. Minä olen valmis valistamaan sitä joukkoa joka alkaa ottamaan kansanvalistamistehtävän vastaan. Tämä voidaan tehdä sekä tapaamisilla että virtuaalisesti. Minun metodini keskeisin osa on luovan mutta tieteellisesti painottuvan omaksumisen välttämättömyys. Minä lähden liikkeelle koko kolmen keskeisen opin kokonaisuudesta että tieteellisen teoriatiedon omaksumisesta. Kootkaa oppimiseen halukkaita ryhmiä ja ottakaa yhteys, muodostetaan yhdessä opintokonaisuus joka toteutetaan ensiaskeleen portaana juuri teille jotta oppisitte opettajiksi miljoonille.

Marxilaisuus ei ole vain rakkautta Ihmiseen, luontoon ja elämään, se on myös systemaattista elinikäistä oppimista kaiken yhteiskunnallisen parhaan omaksumiseksi kunkin erityisalalla. Tehtävämme on pelastaa Ihminen, maailma, elämä ja kaikki se hyvä mitä olemme vuosituhansien saatossa jo luoneet!

Hannu Rainesto

Punakaartien keskusjärjestö