lauantai 22. maaliskuuta 2014

Venäjällä pelottelu on Suomen pettämistä!!


Suomi on ainut osapuoli pelottelussa, joka tässä häviää. Meidän etumme on ystävyys ja kauppa Venäjän kanssa, jos me niistä luovumme, olemme häviäjiä. Euroopalla ei ole antaa meille kuin historiansa ja kulttuurinsa, USA:lla typerä maailmanvaltaaminen, kymmenine sotineen.

Hyvä ystävyys tarjoaa meille suunnattomat mahdollisuudet aivan vieressä ja vieläpä rautatiellä yhdistettynä. Suomen kansan etu on käyttää tämä tilanne hyväksemme, olemmehan osaava kansa jolla on eriomaisia ominaisuuksia lukemattomissa asioissa. Olemme kylmäpäisiä, pitkäjännitteisiä, harkitsevia, taitavia, korkeakulttuurisia, koulutettuja jne.. Kaikkea tätä tarvitse Venäjä, miksi me emme sitä heille antaisi, kun siitä vielä meille maksavat. Meistä voi hyvin tulla, hyvin rikas maa pelkästään Venäjän avulla, sitä emme muualta saa.

Tästä suoraan seuraa että hylätkäämme jokainen johtajamme joka vastustaa Venäjää, sillä hän on suoraan meitä vastaan!
Me olemme monessa aika tyhmiä, olisi todella aika päästää myös järki näkyviin kaiken vouhotuksen takaa. Kansa haluaa menestystä, eikä se sitä saa kuin sovussa naapurimme kanssa. Juuri nyt olisi tarjolla miljardien paikka, kunhan sen ottaisimme. Meidän ei tarvitse kuin sulkea silmämme ja korvamme lännelle ja omaksua oma suunta niin meidät otetaan tervehtien vastaan Venäjällä. Ja siihen loppuisi lamamme ja työttömiemme kärvistely köyhyydessään.
Tämä todella edellyttää joukkojemme koolle kutsumista ja johtoelintemme vaihtamista, sillä eivät nämä väärän opin omaksuneet osaa itseään korjata! Iso luuta lakaiseen jokaisessa osastossa, piirissä ja hallinnossa, sillä vain siten voimme toimia voittoisasti kuin kunnon sijoittaja, hetkellä kun on taottavissa miljardi voitot!


Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Vallankumouksen objektiiviset ja subjektiiviset syyt ja suhteet



Uusi marxilainen linja, tie kohti vallankumousta!

Kyllä tämä politiikasta saati vallankumouksesta kiinnostuneiden määrä taitaa olla aika vakio ja riippua paljon yksilöistä itsestään. Tietyissä yhteiskunnallisissa radikalisoituvissa tilanteissa näiden kiinnostuneiden määrä varmasti lisääntyy, mutta että he olisivat myös enemmän ja tietoisemmin asioita ajattelevia taitaa olla aika pientä.

Vallankumouksen kannalta tällä ei ole paljokaan väliä, sillä ei vallankumous riipu kannattajien määrästä. Kiinnostuneiden määrällä saadaan aikaiseksi korkeintaan aloitteita, mutta ei suinkaan vallankumouksia.
Vallankumous on aina objektiivisten, yhteiskunnallisten tekijöiden tulosta, ei subjektiivisten!

Nämä objektiiviset tekijät tunnetaan, ne eivät ole mikään salamyhkäinen tekijä kehityksessämme. Kapitalismissa ne ovat eristetty esiin siinä kuin sitä edeltäneissä tuotantotavoissa, feodalismissa ja orjanomistusaikakaudessa. Kyse on aina tuotantovoiminen ja tuotantosuhteiden kehityksestä ja niiden sisäisistä ristiriidoista. Ja nämä tekijät ovat aina objektiivisia, eivät subjektiivisia olemukseltaan.

Kapitalismin, kuten sitä edeltäneiden tuotantotapojen tie loppuu silloin, kun niiden sisäinen dynamiikka eli niiden kyky tuottaa pääomienkiertokulkua lakkaa. Ne ja nyt vallassa oleva kapitalismi elää van jos ne eivät pystyy pyörittään tuotantovoimiaan niin että syntyy pääomia ja siten yhteiskuntaa pyörittävää liikettä, joka uudistaa pääomien kiertokulussa itseään. Tämä pääomien kiertokulussa itseään uudistaminen on tuotantotavan vallassa pysymiselle välttämätön tekijä!

Jokainen voi nyt tarkastella vallitsevaa kapitalismia ja sen kykyä uudistaa pääomia ja niiden kautta koko yhteiskuntaa. Huomamme varmasti jokainen heti, että kehitys on ollut pelkää alamäkeä viimeiset kaksikymmentävuotta. Huomamme myös että keinot joilla pääomien kiertoa voisi lisätä ja kiihdyttää ovat riippuvaisia työvoiman kuluttamisesta, tavaratuotannosta ja tavarain vaihdosta markkinoilla. Jos emme tuhoa jo olemassa olevaa, ei ole mitään mitä voisimme tuottaa, jos emme ala tuottamaan sitä kapitalistisen voiton maksimoinnin ulkopuolella.

Tämä edellä kuvattu kuvaa työvoiman uudella tavalla käyttöä eli tarkoittaa uudenlaista, voiton maksimoinnista irrotettua tapaa tuottaa yhteiskunnallisesti välttämätön työvoiman kuluttaminen, jotta saadaan tuotettua välttämättömille tarpeillemme tyydytys. Tämä kaikki tarkoittaa juuri sitä vallankumousta ja samalla sitä mitä tarkoittaa uudenlainen marxilainen linja eli tapa lähestyä vallankumousta!


Hannu Rainesto
Punakaartien keskujärjestö

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Totuuden säilyttäminen koitui ongelmaksi Perussuomalaisille!

Totuuden säilyttäminen koitui ongelmaksi Perussuomalaisille!


Jos ymmärtää yhteiskunnallisen perustan olemuksen oikein, pystyy siitä johtamaan ne premissit jotka säilyttävät totuusarvonsa loppupeleihin asti. On siis aika helppoa erottaa propaganda oikeasta tiedosta ja asian menosta, ei tarvitse kuin ajatella loogisesti tapahtumia, asioita ja niiden keskinäisiä suhteita.

Kapitalismissamme on uskonnon vankeina yli 80% väestöstämme, se on huolestuttava luku totuuden kannalta. Sillä joukko joka ei pysty loogiseen ajatteluun, on aina vietävissä kuin pässi narussaan. Tähän samaan on sortunut nyt myös työväen ainut toivo, Perussuomalainen puolue. Jolla olisi ainoana puolueenamme ollut mahdollisuus johtaa työväestö ulos ahdingostaan, mutta se valitsikin aivan toisen tien, uskollisuuden työväestön riistäjäluokalle, suurkapitalistien Euroopalle!

Mitä voimme päätellä tästä takinkääntämisestä, no ainakin sen että persuille ei totuus ja rehteys ole ollut kuin sana huulilla, joka voidaan nielaista heti, kun siihen tulee tarve ja tilaisuus. Tällaisen he kuvittelevat tuleen nyt vaalien muodossa, koska yhteiskunnallinen ymmärryksensä ei ole riittävä, jotta se kantaisi loogiseen loppuun asti ja säilyttäisi näin premissien totuusarvon.


Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö