maanantai 17. maaliskuuta 2014

Totuuden säilyttäminen koitui ongelmaksi Perussuomalaisille!

Totuuden säilyttäminen koitui ongelmaksi Perussuomalaisille!


Jos ymmärtää yhteiskunnallisen perustan olemuksen oikein, pystyy siitä johtamaan ne premissit jotka säilyttävät totuusarvonsa loppupeleihin asti. On siis aika helppoa erottaa propaganda oikeasta tiedosta ja asian menosta, ei tarvitse kuin ajatella loogisesti tapahtumia, asioita ja niiden keskinäisiä suhteita.

Kapitalismissamme on uskonnon vankeina yli 80% väestöstämme, se on huolestuttava luku totuuden kannalta. Sillä joukko joka ei pysty loogiseen ajatteluun, on aina vietävissä kuin pässi narussaan. Tähän samaan on sortunut nyt myös työväen ainut toivo, Perussuomalainen puolue. Jolla olisi ainoana puolueenamme ollut mahdollisuus johtaa työväestö ulos ahdingostaan, mutta se valitsikin aivan toisen tien, uskollisuuden työväestön riistäjäluokalle, suurkapitalistien Euroopalle!

Mitä voimme päätellä tästä takinkääntämisestä, no ainakin sen että persuille ei totuus ja rehteys ole ollut kuin sana huulilla, joka voidaan nielaista heti, kun siihen tulee tarve ja tilaisuus. Tällaisen he kuvittelevat tuleen nyt vaalien muodossa, koska yhteiskunnallinen ymmärryksensä ei ole riittävä, jotta se kantaisi loogiseen loppuun asti ja säilyttäisi näin premissien totuusarvon.


Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti