lauantai 15. maaliskuuta 2014

Uhka Suomelle tulee Baltian kautta!!


Naton lisääntynyt läsnäolo maamme eteläsuunnassa, Viron Baltian alueella uhkaa kiistatta turvallisuuttamme. Pienikin erhe siellä Venäjää vastaan, nostaa meidät myös sotilaskartalle uhkana Venäjää vastaan.
Suomen puolustusvoimien on pikaisesti varauduttava torjumaan Baltian suunnasta meitä itseämme tai Venäjää vastaan tehtävät Naton tai muiden joukkojen tekemät hyökkäykset jo Suomenlahdella!
Kuvissa Venäjän vastaisku ja torjunta kalustoa!

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Suomen puolustusvoimat ovat tehneet strategisesti suuren virheen, turvatessaan itseään Venäjää vastaan, kun uhka meitä kohtaan on jokatapauksessa vain lännestä. Norjan ohjukset joita se Natomaana lähetää, torjutaan jo Suomen länsirajlla ja tämä takaa Suomen tuhoutumisen ydinlaskeutumien muodossa.
    Jos voitte, rakentakaa itsellenne suojat maanalle, joissa pystytte elämään joitakin kuukausia.

    Sota on lännelle välttämättömyys, sillä se torjuu sodan avulla koko kapitalistisen järjestelmän romahtamista. Suomen etu ei ole olla tätä suunnitelmaa tukemassa vaan meidän tulee varautua strategian mukaisesti torjuntaiskuihin Venäjää vastaan tehtyihin hyökkäyksiin, jolloin Venäjän ei pidä iskeä meitä vastaan vaan mieluummin turvata meitä miehitykseltä.

    VastaaPoista
  3. Suomen ilmatorjunnan ja muun armeijamme on itseasiassa oltava valmiina turvaamaan Pietarin ja Leningradin alueen, sekä Kuolan Argangelin alueen turvallisuutta. Näitä vastaan tehdyt hyökkäykset ovat yhtä kuinmeitä vastaan tehdyt hyökkäykset, sillä me olemme se torjunta-alue jolla sota käydään, jos Nato tai sen kumppanusmaat käyvät iskuihin Venäjää vastaan!
    Meidän tulee häätää puolustushallinostamme kaikki ne jotka eivät tätä ymmärrä, sillä he vaarantavat maamme ja meidän turvallisuutemme!

    VastaaPoista