keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Demokratia on aina kansanvaltaa



Oikea demokratia on aina kansanvaltaa, jos ei ole, ei se ole demokratiakaan ja kriisitkin tulevat sitä myöten tutuiksi, kuten kapitalismin yksityisomisteisen pääomavallan totalitaristisesta diktatuurista näemme.
Edustuksellinen demokratia on valhe, kansan pettämisen koneisto, sitä on siis myös kansanedustuslaitoksemme!

Tutkija Jukka Kekkonen kirjoittaa yksinvaltiutta vastaan seuraavaa; """ Vaikka demokraattinen järjestelmä voi olla jossain määrin hidas ja hankala, se pystyy kohtaamaan isot kriisit paremmin kuin itsevaltainen tai elitistinen järjestelmä."""

Väärin, sillä oikea demokratia ei kohtaa koskaan isoja kriisejä, jos kohtaa se ei ole demokratiaa. Kekkonen asettaa premissinsä väärin. Libya oli Afrikan menestynein maa Gaddafin aikana, tämä meidän sivistynyt demokratia hävitti sen, nyt se on sekä Afrikan että meidän suuri ongelma. Gaddafin olisi pitänyt saada ehdottomasti pitää lankoja käsisään ja häntä olisi pitänyt siinä tukea. Sama koskee nyt Venäjää ja Putinia, onnekseen Putinilla on NL aikanaan käynnistämä moderni sotatiede kehitys tukenaan. USA:lle eikävä, että roistovaltiona eivät kestäneet Gaddafin ja Putinin demokratia kehitystä. Toinen piti hävittää, toiseen ei onneksemme uskalleta koskea.


Edustuksellisuus luon elitismiä, ei yksivaltius, kuten Gaddafin Libyasta näimme. Edusksellinen parlamentarismi on elitismia, se on myös edustajien valtaa vaikka puolue heidät eliittiinsä nostikin. Todellinen kansanvalta ei ole edustukselista ts. kansalla on aina veetoikeus edustajien päätöksiin. Edustuksellisuus syntyy väkimäärän pakosta, mutta se hallittaan kansanvalla, veetoikeudella ja ankaralla vastuulla. Sosialismissa valta on ensin puolueella, jotta vallankaapukset vältetään, vaaran vältyttyä ja demokratian voittaessa, sosialistinen puolue lopettaa itsensä. Tämä oli tarkoitus myös NL:ssä, vaikka eivät koskaan maaliin pääseetkään. Strategia ja siten vallankumousteoria olivat silti oikeita.
Suomi on totalitaristinen diktatuuri, kuten koko länsimainen valtakoneisto, tästä ei ole epäselvyyttä, jos avain tarkastelee asiaa lajasti irti uskomuksista!

Hannu Rainesto