tiistai 22. syyskuuta 2015

Tosiasiaa pakolaistilanteesta



Sadat ja tuhannet ottavat täällä julkisesti kantaa pakolaisiin, ymmärtämättä pientäkään siitä mistä kokonaisuudessa on kyse. Kapitalismi kuolee, jos se ei saa halpatyövoimaa, eikä siihen suomen työläinen ja AY liike voi eikä saa alistua. Miten kapitalistit sitten hoitavat asian? He tuovat maan täyteen halpatyövoimaa, nuoria miehiä joista kasvaa suuret halpatyövoimamarkkinat ja omien kotoperäisten työläistemme on tähän alistuttava, samoin heidän AY liikeensä.

Te kannatatte kapitalismia, minä en, minä en ole niin hölmö että annan ahneen eliitin riistää itseäni. Minulla onkin vaihtoehto koko menolle, minä lakkautan kapitalismin sosialismilla niin lakkautan samalla koko halpatyövoiman käyttöpakon. Mitä teillä on muuta kuin riistetyn sortaminen, kertokaahan vaihtoehtonne?

Kapitalismi elää vain jos yksityiset pääomat kiertävät ja kasvavat ja ne tekevät sen jos tavarain kierto toimii, jos työläisen työvoiman kuluttamista riistetään uuden arvon, lisäarvon saamiseksi kapitalistisen pääoman kasvuksi. Jos tämä kierto pysähtyy, pysähtyy samalla kapitalistin rikastuminen ja pääomansa alkavat kuihtumaan. Ei kapitalisti sitä voi sallia ja vielä onkin hänellä yksi keino välttää tämä, riistää työläisen palkaa, laskea se minimiin ja koittaa samalla keksiä uutta tavarainvaihtoa. Halpatyövoima on tämä uusi riistettävä työläinen, muiden mennessä työttömyyskortistoon halpatyövoimaa haukkumaan, kun veivät riistettävänä olon heiltä itseltään.

Olkaa johdonmukaisia, olkaa loogisia, vaatikaa kapitalismia alas ja sosialismia tilalle niin olette sitä, muuta keinoa teillä ei olekaan. Onko teillä siis rohkeutta muuttaa maailmaa vaiko vain jatkaa samaa paskaa loputtomiin, työläisiä, pakolaisia kiusaten. Järki käyttöön työläiset, paskanpuhuminen pois!


Hannu Rainesto