sunnuntai 13. joulukuuta 2015


Kommunismista



Ei ole olemassa mitään kymmeniä miljoonia kommunismin uhreja, koska ei ole ollut olemassa edelleenkään kommunismia, joka niitä olisi tehnyt, koska ei ole ollut kommunistista valtiotakaan eikä tule. Koska kommunismissa ei ole valtiota, valtio kuuluu kapitalismiin ja on kapitalismin koneisto, jolla se suojelee kapitalisteja, mutta työläisen maksaessa kaikki valtion kulut.  Kommunismi on aina valtiotonta kansanvaltaa, sillä kansa ei valtiota tarvitse, koska kansan valta on neuvostojen valtaa, ei yksityisien pääoman omistajien valtaa.

Kommunismin synty työväenvaltana on mahdollista vasta sosialismin kautta syntyneenä. Tarkoittaa että vasta sosialismin kausi, kapitalismin aikana syntyneenä ja itsenäisenä tuotantotapana voi synnyttää kommunismin. Sosialismi on ikään kuin siirtymäkausi kapitalismin ja kommunismin väissä. NL oli hyvä esimerkki tällaisesta siirtymäajanjaksosta ja osoittaa samalla, miten pitkä ja kulmikas tämä ajanjakso voikaan olla.

Väitteet kommunismia vastaan ovat kuin uskontoa, vailla mitään todisteita jumalan olemassa olosta, vain ihmisen päässä syntyneenä oletuksena, vailla mitään tukea väitteelle.

Kommunismia vastaan taistelevat ovat täysin epätieteellisellä pohjalla, vaikka mitä väittäisivät, todistaa jo lyhyt kommunismin teoriaan perehtyminen. Tieteellinen ote onkin ainut keino vakuuttua ja vakuuttaa, sekä kommunismista että siitä, millä tapaa ja missä olosuhteissa kommunismia voi koskaan olla olemassa.

Kapitalismin eli pääoman kritiikin hylkääminen, enne kuin on edes ymmärtänyt arvoteoriaa on yhtä humpuukia, pelkää tieteen puoskarointia.
Jokainen tuotantotapa on luonut oman taloudellisen pohjansa ja tulee luomaan vastedes. Kommunismi on kapitalismia seuraava tuotantotapa, joka luodaan sosialismin siirtymäkauden aikana, jonka ajanjakson pituuden voi arvioida NL:n sosialismiin siirtymäkauden avulla ja nähdä samalla siinä, miten vaikeaa on siirtyä aikakaudesta toiseen, kun aikakauden perustana ei ole tiede vaan uskonnolla ja tieteellä puoskarointi.
Kapitalismin tuotantotapa on yksityisen pääomavallan valtaan, kun sosialismin ja kommunismin tuotantotapa ovat yhteisöllisen pääoman valtaa eli työväen omaa yksinvaltaa, ilman itsekästä luokkavastustajaa. Tämän seikan ymmärtämiseen oikein, kannattaa hieman uhrata aivojaan, jottei eksy heti ensimetreillä uskon ja epätieteellisen vääristelyn ja sitä myöten teoriaheittiöiden pariin.

Hannu Rainesto