perjantai 2. toukokuuta 2014

Tämä sota kääntyy kärjistymäksi, jossa työväki on altavastaajana

Uskokaa huviksenne, tämä sota kääntyy kärjistymäksi, jossa työväki on altavastaajana ja vain siksi että on kieltäytynyt luokkaoppi sivistämästä itseään vuosikymmenet.
Viisaat taitaisivat yhteisymmärryksen ja osaavien resurssien käytön, tyhmät lähtevät taisteluun valmistautumattomana.

Astalo on astalo ja vaarallinen jos sitä käytetään. Se kuitenkin on astalon tarkoitus, eikä vain sen säilyttäminen. Poliisi ei siten hätiköinyt, jos oli todennäköinen syy epäillä astalon käyttöä. Tiedän, en luule että oli, sillä onhan täällä netissäkin jo ainakin kaksivuotta sitten annettu ohjeita kuinka lipuista saa aseita. Tänään näitä ohjeita on jo monenlaisia, chili jauhe pyssystä polttopullonkäyttöön ja onhan poliisikin esitellyt aseitaan joilla vastata mieltään osoittaville.
Jos poliisi olisi viisas, se kääntäisi pamppunsa ja aseensa omistaan luokkaan ei heitä arvosteleviin, sillä vain nämä arvostelijat edustavat tässä kehitystä, omistavan luokan ainoastaan jarruttaessa sitä. Ei mikään muu pakota poliisia olemaan väärällä puolella kuin tyhmyys!

Osaajien tehtävä on osallistua osaamisellaan, osaamattomat voivat lisätä osaamistaan. Kenraali on kenraali siksi, että osaa asiansa, kuten Marsalka Zukovista tiedämme.
Ystävät opetelkaa ja selvittäkää mistä aloittaa tämä oppiminen, harjoitelkaa se kiinnittää opin toiminnaksi. Tästä seuraavaksi esimerkkinä, viimekesäinen tapaus kohdallani, sekä oppimiseni laskuvarjokoulutuksessa jo vuonna 68 Tampereen laskuvarjokerhossa; Putosin puusta selälleni jalat kolmenmetrin korkeudesta kissa sylissäni, mutta osasin ottaa alastulon niin että tein kuperkeikan takaperin suoraan jaloilleni takaisin, mutta nyt maassa. Olin kiinnittänyt selkärankaani sen mitä olin kakarana harjoitellut, ja jota prosessia aina joskus olin kerrannut mielessäni.


Tämä paska pyörii pääoman kiertokulussa, eikä se ole sitä tehnyt enää aikoihin. Uutta teollista vetäjää ei ole tiedossa kuin sota eli ota tai jätä, pelastusta ei ole. Jos pääomat eivät kierrä, eivät ne kasvakaan mutta silti ne keskittyvät yhä harvempiin käsiin, seurauksena on varma kurjistumien, sota ja ruumiskasat. Silti ei ole tiedossa mitään, mikä laittaisi pyörät uudestaan pyörimään kuin pääomien uusjako eli vallankumous!

Pääomien alasajo tarkoittaa vallankumousta, se taasen kapitalismin loppua. Siitä huolimatta on saatava teollisuuden pyörät käyntiin, tyydyttämään/tuottamaan välttämättömät tarpeemme. Tämä tarkoittaa tarvetuotantoa, sitä jossa saamme leipämme, mutta ei sitä että teollinen yhteiskunta tästä vielä juurikaan pyörisi.

Teitä petetään, kun teille jaetaan toivoa, sillä sitä ei ole!


Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Vallankumouksellisen tietoisuuden kehittyminen joukoissa


Olen käytettävissä, kun mielenosoitus politisoituu, siihen saakka saatte harjoitella keskenänne... Politiikka on aina luokkataistelua, eikä pelkkä hallintokritiikki koskaan yllä siihen. Kritiikki on kehittämistä, joten kapitalismin raameissa pysyttäessä se on kapitalismin kehittämistä!

Tämä mielenosoitusaalto joka on menossa, ei yllä kapitalismin kritiikkiä korkeammalle vaan jopa kehittää sitä. Jos kapitalismilla on jokin muoto, joka hyödyttäisi riistettyä luokkaa, kerrottehan julkisesti mikä se on?

Tässä mielenosoitus-aallossa kehotettaan vasta korjaamaan hallinnon virheitä ja puutteita, nämä ovat kaikki olleet vain korjaus kehotuksia, ei kapitalismin kaatamiskehotuksia. Kritiikistä ei kuitenkaan nouse tietoisuutta, jos sitä ei kukaan siihen ulkoa tuo. Sillä ei kehitys joukoissa nouse tuosta noin, sillä se on aina teorian tulosta eikä siitä nyt ole tietoakaan tuossa. Usko siihen että hengennostatus muuttuisi viisaudeksi, on väärää uskoa!

Kansa ei yksi tajua mitään, sille tuodaan tietoisuus aina valitsevasta yhteiskuntamuodostumasta. Tietoinen joukko tajuaa, siksi tarvitaan tietoisen joukon puolue, ryhmä jne.. mukaan jokaiseen mielenosoitukseen, mutta tätä eivät näiden järjestäjät tajua. Punakaartien keskusjärjestö olisi yksi tällainen joukko, mutta myös monet muut kommunistiset järjestömme yltävät vallankumoukselliselle tasolle!


Tietoisuutta ei voi tuottaa päähän takomalla, siksi mielenosoitus ei voi myöskään yksin tuottaa mitään, jos siihen ei yhdy henkilökohtaista kokemusta, kuten työttömyyttä, köyhyyttä sekä teoreettista ymmärrystä. syrjäytyneisyyttä ja hätää. Näiden takana taasen on vallitsevan järjestelmän tuottamat sen hallitsemattomat toimet. Kokemus ilman teoriaa ei siten riitä, siksi joukon pitää kehittyä ymmärtämään teorian ja sitä tuovien merkitys. Tämä ymmärrys ei ilman teorian tuojia kehity koskaan, siksi mm. Perussuomalaisista ei tule koskaan muuta kuin porvaristoa hännystelevä joukko.