maanantai 28. huhtikuuta 2014

Vallankumouksellisen tietoisuuden kehittyminen joukoissa


Olen käytettävissä, kun mielenosoitus politisoituu, siihen saakka saatte harjoitella keskenänne... Politiikka on aina luokkataistelua, eikä pelkkä hallintokritiikki koskaan yllä siihen. Kritiikki on kehittämistä, joten kapitalismin raameissa pysyttäessä se on kapitalismin kehittämistä!

Tämä mielenosoitusaalto joka on menossa, ei yllä kapitalismin kritiikkiä korkeammalle vaan jopa kehittää sitä. Jos kapitalismilla on jokin muoto, joka hyödyttäisi riistettyä luokkaa, kerrottehan julkisesti mikä se on?

Tässä mielenosoitus-aallossa kehotettaan vasta korjaamaan hallinnon virheitä ja puutteita, nämä ovat kaikki olleet vain korjaus kehotuksia, ei kapitalismin kaatamiskehotuksia. Kritiikistä ei kuitenkaan nouse tietoisuutta, jos sitä ei kukaan siihen ulkoa tuo. Sillä ei kehitys joukoissa nouse tuosta noin, sillä se on aina teorian tulosta eikä siitä nyt ole tietoakaan tuossa. Usko siihen että hengennostatus muuttuisi viisaudeksi, on väärää uskoa!

Kansa ei yksi tajua mitään, sille tuodaan tietoisuus aina valitsevasta yhteiskuntamuodostumasta. Tietoinen joukko tajuaa, siksi tarvitaan tietoisen joukon puolue, ryhmä jne.. mukaan jokaiseen mielenosoitukseen, mutta tätä eivät näiden järjestäjät tajua. Punakaartien keskusjärjestö olisi yksi tällainen joukko, mutta myös monet muut kommunistiset järjestömme yltävät vallankumoukselliselle tasolle!


Tietoisuutta ei voi tuottaa päähän takomalla, siksi mielenosoitus ei voi myöskään yksin tuottaa mitään, jos siihen ei yhdy henkilökohtaista kokemusta, kuten työttömyyttä, köyhyyttä sekä teoreettista ymmärrystä. syrjäytyneisyyttä ja hätää. Näiden takana taasen on vallitsevan järjestelmän tuottamat sen hallitsemattomat toimet. Kokemus ilman teoriaa ei siten riitä, siksi joukon pitää kehittyä ymmärtämään teorian ja sitä tuovien merkitys. Tämä ymmärrys ei ilman teorian tuojia kehity koskaan, siksi mm. Perussuomalaisista ei tule koskaan muuta kuin porvaristoa hännystelevä joukko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti