torstai 24. joulukuuta 2015


Uudenvuoden saarnani 2016




Kysyessämme kapitalisteilta onko kapitalismi ja hän menestyneet demokratian avulla hän vastaavat varmasti, että kyllä. Mutta mitä sinä lukijani vastaan, oletko ehkä samaa mieltä kapitalistien kanssa?
Tiedämme mitä koko vasemmisto kommunisteja myöten tähän sanoo, he sanovat, että ei missään tapauksessa. Kapitalismi on menestynyt itsekeskeisyydellä, riistolla ja kieroilulla ja tämä on tietysti myös totta. Mutta mitä vasemmistomme sitten esittää itse, sehän esittää meille demokratiaa ratkaisumalliksi, vaikka se juuri myöntää tuossa, että ei sillä edes kapitalismi ole menestynyt!

Mistä siis onkaan kysymys vasemmiston ja kommunistiemme keskuudessa, tyhmyydestä vai petoksesta työläisiä kohtaan. Väitän itse, että tyhmyydestä, suuresta tyhmyydestä, yhtä suuresta kuin silloin, kun väittävät että historiassa on malli tulevaisuuteen, kunhan vain pähkimme ja otamme sen sieltä.
Kysynkin taasen sinulta lukijani, miksi sinä kannatat näitä typeryksiä vasemmistossa ja hyväksyt päällysmiehiksesi kapitalistit kieroine riistävine yhteiskuntineen, etkä osaa korjata itseäsi, vaikka selvä tosia vyörytetään eteesi. Uskotko sinä ihmeeseen, pelkäätkö sinä totuutta vai ryhmäsi kostoa., vai mikäs inua vaivaa?!

Minä pyydän sinulta, mieti mitä tarkoittaa itseään korjaavuus, mitä se, kun kohtaat totuuden silmästä silmään. Suljetko silloin, silmäsi, korvasi ja totuuden itseltäsi, vai mitä sinä silloin teet. Maailma huutaa ratkaisua, miljoonat kärsivät ja kuolevat kurjuuteen, mutta sinä vain toljotat kuin haamun nielleenä. Mikä sinua vaivaa, miksi sinua pelottaa totuus, eihän totuus meitä tapa vaan sen vältteleminen, totuuden kätkeminen.
Ota itseäsi niskasta kiinni, tapa valhe mielestäsi ja ota vastaan totuus, kun se sinua puhuttelee, niin olet mukana maailmaa ja miljoonia Ihmisiä pelastamassa.

Hannu Rainesto