lauantai 22. maaliskuuta 2014

Venäjällä pelottelu on Suomen pettämistä!!


Suomi on ainut osapuoli pelottelussa, joka tässä häviää. Meidän etumme on ystävyys ja kauppa Venäjän kanssa, jos me niistä luovumme, olemme häviäjiä. Euroopalla ei ole antaa meille kuin historiansa ja kulttuurinsa, USA:lla typerä maailmanvaltaaminen, kymmenine sotineen.

Hyvä ystävyys tarjoaa meille suunnattomat mahdollisuudet aivan vieressä ja vieläpä rautatiellä yhdistettynä. Suomen kansan etu on käyttää tämä tilanne hyväksemme, olemmehan osaava kansa jolla on eriomaisia ominaisuuksia lukemattomissa asioissa. Olemme kylmäpäisiä, pitkäjännitteisiä, harkitsevia, taitavia, korkeakulttuurisia, koulutettuja jne.. Kaikkea tätä tarvitse Venäjä, miksi me emme sitä heille antaisi, kun siitä vielä meille maksavat. Meistä voi hyvin tulla, hyvin rikas maa pelkästään Venäjän avulla, sitä emme muualta saa.

Tästä suoraan seuraa että hylätkäämme jokainen johtajamme joka vastustaa Venäjää, sillä hän on suoraan meitä vastaan!
Me olemme monessa aika tyhmiä, olisi todella aika päästää myös järki näkyviin kaiken vouhotuksen takaa. Kansa haluaa menestystä, eikä se sitä saa kuin sovussa naapurimme kanssa. Juuri nyt olisi tarjolla miljardien paikka, kunhan sen ottaisimme. Meidän ei tarvitse kuin sulkea silmämme ja korvamme lännelle ja omaksua oma suunta niin meidät otetaan tervehtien vastaan Venäjällä. Ja siihen loppuisi lamamme ja työttömiemme kärvistely köyhyydessään.
Tämä todella edellyttää joukkojemme koolle kutsumista ja johtoelintemme vaihtamista, sillä eivät nämä väärän opin omaksuneet osaa itseään korjata! Iso luuta lakaiseen jokaisessa osastossa, piirissä ja hallinnossa, sillä vain siten voimme toimia voittoisasti kuin kunnon sijoittaja, hetkellä kun on taottavissa miljardi voitot!


Hannu Rainesto
Punakaartien keskusjärjestö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti